Yosemite Ethernet Aktif fakat İnternete Erişilemiyor

Kurulum ekranı geldiğinde Disk izlenceleri ile disk bölüntüsünü sil ve tekrar dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bende cevap yazacaksınız diye bekliyorum, meğerse sayfa 2 ye geçmiş.. haberim yok.. şimdi şans eseri gördüm.

Bende sizin gibi aynısını yapıyorum, disk izlencesinden diski sil diyorum ve sildiğim diski seçip yükle diyorum, bende ilerleme ekranı geliyor ve hemen sonra gpt uyarısı veriyor. Acaba disk yapılarımız farklı olabilir mi? Master Boot Record yazıyordu sanırım sizde, bende farklı olabilir mi acaba?

Neden böyle bir hata aldığımı anlayamadım..

İlginç. bak senin için şimdi ımaj dosyasını internetten çektim ve USB yazdım. Şu an ikinci kez kurulum yapıyor.

Ayrıca burdaki imajı kullanıyorsun değilmi?
https://www.technopat.net/sosyal/konu/beta-os-x-10-10-3-raw-ve-dmg-İmajı.185235/

Evet evet ta kendisi, dmg uzantılı olanını indirdim, transmac ile yazdırdım. Olmadı hata verdi, bende şimdi 10.10.1 i kurdum aktif ettim, şuan wi-fi kuruyorum, ve büyük ihtimal de birazdan apple store sıkıntısı yaşayacağım ve sizin verdiğiniz adımları uygulayacağım..

Ama dediğim gibi bende GPT hatası veriyor, dün iş yerinde de denedim evde de denedim, bugünde siz deyince denedim ama yok GPT diyor başka bir şey demiyor.

İmaj dosyasını inceliyorum şimdi. Eğer böyle bir hata varsa güncellemesini yapacağım.

Başka kimseden gelmedi mi böyle hata?

Bu mbr patch olayı yapılmamış olabilir mi acaba? eğer bunu 10.3 ü yükleyebilirsem çok iyi olacaktır diye düşünüyorum, hem sistem açısından hem performans açısından? eğer siz kullanıyor iseniz, nasıl sizce 10.10.1 e göre..

MBR patch kullanmadım bu imajı hazırlarken. Ancak paylaştığım video da seninde gördüğün gibi, sorunsuzca kurulumu yapıyor. Ve başka şikayet gelmedi. Ancak dediğim gibi, şu an inceliyorum. Gerekirse imaj dosyasına güncelleme yaparım.

Ya sizi de böyle uğraşıyorum gerçekten kusura bakmayın, 10.10.1 ile de idare ederim, amacım hevesim sistemi kullanmak, daha adam akıllı kullanamadım. Ne yaptıysam bir yerde çökerttim, artık ethernetten vazgeçtim zaten, wifi adaptör almıştım, onu kullanıyorum kurdum ağ bağlantısını da yaptım. şimdi sizinde dediğiniz ayarları yaptım,, bakalım apple store için hata verecek mi..

not: eğer ki olurda sorun çözülürse, sizin için yok tabiki, bende oluşuyor sorun, yani bende ki sorun çözülür ise gpt ile alakalı, çok güzsel olur ya

Laptop Dell İnspiron 15 - 3000 Series

i5 4210U Haswell
nVidia 820M
4GB Ram

Ya ben şimdi bu dosyaları sildim, kullanıcı şifre girme ekranında şifreyi girdim, kernel hatası verdi

NetworkInterfaces.plist
preferences.plist

artık şimdi hep veriyor neden oldu acaba..

Tamam şimdi açıldı sistem, ağ ayarlarına baktım yerine gelmiş hepsi, veeeeeee icloud imessage giriş yapabildim. bunlara girdi ise Apple Store da girer

iMessage olmadı ya, etkinleştirme sorunu veriyor :/ bu konuda yardımcı olabileceğiniz bir şey var mı. Aktif olarak kullanıyorum.

Hata mesajı nedir?

Şimdi imaja baktım. İmajda sorun yok. (3. kurulumu yapıyor)

O zaman benim HDD yapısında bir sıkıntı var, belki de onu kabul etmiyor..

Hata yı da fotoğrafta açıkladım.

Dosya Ekleri

• Screenshot at May 14 02-01-11.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 240
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…