Yosemite Haswell cpu kurulumunda restart

Tekrar teşekkür ederim sayın Agir. Yeni deneme şansım oldu. Belirttiğiniz kextleri silince sorun düzeldi. Klavye ve mouse normal çalıştı. İlgilenen herkese tekra teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür. Konu kapatılabilir.

Binaries Patching menüsünden Kernel PM seçtiniz mi?

Kurulumdan sonra normal her açılışta Binaries Patching menüsünden Kernel PM seçmek zorunda kalıyorum. Bu ayarın varsayılan olarak seçili gelmesini nasıl sağlayabilirim ?

Clover Configurator'da CPU kısmında Kernel PM'i işaretleyip Boot klasöründeki config dosyasını düzenlemelisiniz.

bendede usb mouse çalışmıyor klavye de calsmıyor clover efi kext klasörünü bulamadım zaten install ettiğimiz usbdemi bu klasör nerede windowsa dönüp transmac ilemi atıyoruz napıyoruz

bendede usb mouse çalışmıyor klavye de calsmıyor clover efi kext klasörünü bulamadım zaten install ettiğimiz usbdemi bu klasör nerede windowsa dönüp transmac ilemi atıyoruz napıyoruz

Kurulumu yaptığınız usb nin efi bölümünde. Macosx de düzenleyecekseniz Clover configerator ile usb yu mount efi yapmanız lazım. Windows üzerinden yapacaksanız usb yi pc ye bağladığınızda zaten efi bölümünü görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…