Arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucunda mac os yosemite 10.10.3 kurulumunu başarılı şekilde tamamladım. İntel hd 4000 kartımıda sorunsuz tanıdı sistem. Yalnız usb 3.0 portları malesef çalışmıyor ve wi-fi yi de tanıtamadım. Bugun asus usb n-10 wifi adaptörü almayı düşünüyorum; www.vatanbilgisayar.com: Asus Usb-N10 Nano 150Mbps Kablosuz-N Usb Adaptör - Vatan Bilgisayar
Sizce bir sorun yaşarmıyım ? Ve en önemlisi yosemite için çalıştırabilirmiyim ? Yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim
Usb 3.0 için GenericUSBXHCI.kext kext deneyiniz. wifi için özelliklerini yazar mısınız? Broadcom, atheros, realtek gibi bir de ıd numaralarını biliyorsanız yazınız.
Eğer sisteminizdeki USB 3.0 bağlantıları Intel ise herhangi bir kext yüklemeden çalışır. Intel olmayan için ise şu linkteki AppleUSBXHCI yamasını deneyebillirsin. Yapman gereken indirdiğin kexti /System/Library/Extensions/IOUSBFamily.kext/Contents/Plugin dosyasına kopyalamak. http://www.insanelymac.com/forum/files/getdownload/6750-patched-appleusbxhci/