swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #1 Kurulum basarışı oldu ancak internete giremiyorum nasıl çözerim?
Süleyman Alkan Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #2 Wireless kartınız nedir? Marka model?
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #3 Süleyman Alkan dedi: Wireless kartınız nedir? Marka model? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bir sisteme kurulum yaptım tam olarak nereden bakabilirim wireless kart modeline?
Süleyman Alkan dedi: Wireless kartınız nedir? Marka model? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bir sisteme kurulum yaptım tam olarak nereden bakabilirim wireless kart modeline?
Süleyman Alkan Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #4 Pardon dizüstüne kurulum yaptığınızı varsayarak wireless kartınızı sordum kablolumu bağlanıyorsunuz? Eğer kablolu bağlanıyorsanız realtek ethernet sürücünüzün kextlerini bulmaya çalışın.
Pardon dizüstüne kurulum yaptığınızı varsayarak wireless kartınızı sordum kablolumu bağlanıyorsunuz? Eğer kablolu bağlanıyorsanız realtek ethernet sürücünüzün kextlerini bulmaya çalışın.
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #5 Süleyman Alkan dedi: Pardon dizüstüne kurulum yaptığınızı varsayarak wireless kartınızı sordum kablolumu bağlanıyorsunuz? Eğer kablolu bağlanıyorsanız realtek ethernet sürücünüzün kextlerini bulmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Evet kext olarak aradım ancak tam olarak çalışan bulamadım denedim bir kaç tane.
Süleyman Alkan dedi: Pardon dizüstüne kurulum yaptığınızı varsayarak wireless kartınızı sordum kablolumu bağlanıyorsunuz? Eğer kablolu bağlanıyorsanız realtek ethernet sürücünüzün kextlerini bulmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Evet kext olarak aradım ancak tam olarak çalışan bulamadım denedim bir kaç tane.
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2014 #6 Sorun devam ediyor arkadaşlar bir türlü çözemedim.
P perisanoglu Hectopat Katılım 12 Ağustos 2013 Mesajlar 64 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek EMNIYET 3 Kasım 2014 #7 Bunu denermisin? Yandex.Disk
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2014 #8 perisanoglu dedi: Bunu denermisin? Yandex.Disk Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı
swindler Hectopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #9 Halen çözemedim arkadaşlar bilgisi olan?
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2014 #10 Anakart modeli nedir?