Yosemite Internet Sorunu

dyolal2

Megapat
Daha fazla  
OS X 10.10 Yosemite RAW İmajı | Technopat Sosyal Rehberi izleyerek başarılı bir şekilde Yosemite 10.10 kurulumunu yaptım herşey sorunsuz çalışıyor ama bazı soruları hala çözemedim. İnternete bağlanamıyorum Multibeast içindeki Realtekle ilgili olan seçenekleri kurdum Systeminfo ile DevID ve VenID ile kextleri aratıp hepsini indirip denedim ama yine başarılı olamadım ne yapmam gerekiyor sorunu halletmem için?

Siz Ralink rt3290'ın çalıştığına emin misiniz? Araştırdım ama çalıştığına dair bir şey göremedim. Herhalde Yosemite desteği yok.

Son düzenleme:
WiFi'nin çalışmadığını zaten biliyorum ben Realtek'den bahsetmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam hallettim konuyu kapatabilirsiniz.

İlk olarak kendi erhernet kartı modelimi öğrendim daha sonra ona uygun kextleri bulup yükledim ama başarılı olamadım.
İkinci olarak forumda gezerken RTGMac isimli bir dosya buldum onu yükledim ethernet sürücüsü geldi o şekilde tamamladım. RTGMac dosyasını burdan indirebilirsiniz(bunun için ethernet kartınızın realtek olması lazım) = yadi.sk: Yandex.Disk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…