BatuhanKabadayi Hectopat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #1 Kurulumda bu şekilde bir hata ile karşı karşıyayım, bundan 1 gün öncesinde temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Yanlışlıkla HDD'yi biçimlendirdim ve tekrar kurmaya kalkıştığımda böyle bir hata geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2015
Kurulumda bu şekilde bir hata ile karşı karşıyayım, bundan 1 gün öncesinde temiz bir kurulum gerçekleştirdim. Yanlışlıkla HDD'yi biçimlendirdim ve tekrar kurmaya kalkıştığımda böyle bir hata geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Temmuz 2015 #2 Hangi sürümü kullanıyorsun ? Bununla bir sorun olmamalı: OS X 10.10.4 Yosemite RAW Kurulum İmajı | Technopat Sosyal
Hangi sürümü kullanıyorsun ? Bununla bir sorun olmamalı: OS X 10.10.4 Yosemite RAW Kurulum İmajı | Technopat Sosyal
Sin0w Kilopat Katılım 25 Ekim 2013 Mesajlar 631 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #3 USB slot yerini değişerek tekrar deneyiniz. Bende bir çok defa karşılaşıyorum ve sorun bu şekilde çözülüyor.
USB slot yerini değişerek tekrar deneyiniz. Bende bir çok defa karşılaşıyorum ve sorun bu şekilde çözülüyor.