myilmazz Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 101 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #1 Yosemite kurulumu yaptım. 512 GB'ta sorun yok fakat 120 GB olan Corsair SSD'de işletim sistemi çok yavaş çalışıyor, neden olabilir? Konu hakkında yardımlarınızı istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2015
Yosemite kurulumu yaptım. 512 GB'ta sorun yok fakat 120 GB olan Corsair SSD'de işletim sistemi çok yavaş çalışıyor, neden olabilir? Konu hakkında yardımlarınızı istiyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Mart 2015 #2 SSD'den ziyade arabirimde yavaşlık varsa ekran kartı tanıtamadığınızdan olabilir. Bir de TRIM yaması yapmanız gerek. MultiBeast içinde mevcut.
SSD'den ziyade arabirimde yavaşlık varsa ekran kartı tanıtamadığınızdan olabilir. Bir de TRIM yaması yapmanız gerek. MultiBeast içinde mevcut.
myilmazz Hectopat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 101 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #3 Recep Baltaş dedi: SSD'den ziyade arabirimde yavaşlık varsa ekran kartı tanıtamadığınızdan olabilir. Bir de TRIM yaması yapmanız gerek. MultiBeast içinde mevcut. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Öncelikle teşekkürler yüklemeyi yaptım sonuç bu yeterli mi sizce Cihaz modeli: Corsair 120gb 560MB Okuma/ 535MB Yazma
Recep Baltaş dedi: SSD'den ziyade arabirimde yavaşlık varsa ekran kartı tanıtamadığınızdan olabilir. Bir de TRIM yaması yapmanız gerek. MultiBeast içinde mevcut. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Öncelikle teşekkürler yüklemeyi yaptım sonuç bu yeterli mi sizce Cihaz modeli: Corsair 120gb 560MB Okuma/ 535MB Yazma