@Recep Baltaş Denedim hocam açmiyor. Açmaya çalışırkende reset atiyor.
@Recep Baltaş Hocam clover ile açtığimda graphics bölümünde verdiğiniz kod var, zaten gömülü ama Injekt nvidia + yapsam boşta bıraksam nafile, sadace disable ile açiliyor.
Dün gece saat 02.30 kadar yeniden sıfır USB yosemite install kurulum disk hazırladım. Clover gerekli ayarları yaptıktan sonra USB içine aktardım ve temiz bir kurulum yaptım. Tabi ki o süreye kadar nv_disable=1 komutu ile kurdum. Kurulum bittikten sonra , kurulum yaptiğım HDD boot ayarlarını yaptım nv_disable=1 komutunu kaldırdım, Nvidia web driver kurdum. Yeniden başlattım ve açılırken reset attı. Tekrar açtım bu sefer görüntü geldi ve 4 GB olarak ekran kartını çalıştı. Tekrardan yeniden başlatmak istedim denemek için, 5 defa her seferinde reset attı açılmadı. Ben de PC kapattım tekrar açtım görüntü tekrar geldi ama reset çok atıyor.
Bu süre bazında bende 2 adet USB mouse var, biri çalışmadı ekran görüntüsü gelene kadar, diğer USB mouse çalışıyor sürekli ama diğer mouse yerine değiştim çalıştı bu sefer sürekli reset sorunu orada başladı. Acaba mouse burada bir engel yapar mı ? Unutmadan Kernel PM patch işaretli.
Şuan sistem tamam. Tek sorun resetleme sorunu kaldı artık onada Apple destek verene kadar idare edeceğiz. 2-3 reset atmasından sonra sistem açılıyor bunada şükür
Destekleriniz için teşekkür ederim.