Yosemite Ses Sorunu

tortorella

Hectopat
Yer
Antalya
Yosemite kurdum, normalde MultiBeast ayarları işimi görürdü fakat MultiBeast de işime yaramadı. Ses kartı Realtek ALC889A. Ne yapmalıyım @Recep Baltaş

Son düzenleme:
@parrhesia

Hocam kext'leri kurdum ayrı bir çabaya gerek yokmuş zaten pkg şeklindeymiş. Ama Reboot ettikten sonra ses hala yok. Sanırım şu ikinci aşamayı yaptıktan sonra olacak sadece onu anlatırsanız sevinirim.

EKLEME 2: Şimdi Sistem Tercihleri kısmını biraz yokladım. Ses ayarlarından Ses Çıkış kısmından bir ayar seçtim ve ses geldi. Çok teşekkür ediyorum! Peki farkında olmadığım ama eksik olan bir kext falan var mı nasıl anlayacağım sistemde?

-Bir de şu şifre ekranına gelmeden önce bir şeyler yükleniyor bende, yani bir loading çubuğu var. Sonra ekran kararıyor bir süreliğine ve o esnada çubuk sol alt köşede devam ediyor, akabinde de şifre ekranı geliyor. Bunlar normal mi? Bazen de loading çubuğunda takılıyor ve restart çekmek zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…