Yosemite ve Win8.1 Dualboot Sistemde Uefi Win 8.1 logo ekranı sorunu

perisanoglu

Hectopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Meslek
EMNIYET
Yeri ve konu başlığı doğrumu oldu tam emin değilim. Clover bootloder ile Yosemite ve windows 8.1 dual boot kurulumu yaptım. Windows uefi boot ederken anakartın üretici logosu normal tam ekran görünüyor. Ama clover ekranından boot ederker aşağıdaki resimdeki gibi kayma oluyor. Sebebi ve çözümü nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran Alıntısı.JPG

Çözünürlük sorunu var gibi. Clover Configurator'dan çözünürlük ayarı yapmayı dener misin ?

Clover Configurator ile düzenlemede biraz acemiyim Sayın Recep Baltaş. Config.plist dosyama eklemeye çalıştım ama sanırım yapamadım. Config.plist dosyam ekte inceleyebilirseniz sevinirim.

Yandex.Disk

Clover Configurator ile epeyce bir mücadeleden sonra çözünürlük ayarlarını girmeyi başardım. Ama sonuç değişmedi. Windows uefiden başlatınca sorunsuz tam ekran ama Clover bootloader den başlatınca resimdeki gibi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı