Yosemite - zone kurdum ama diskimden boot edemiyoru.

mir_as82

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün uğrasa uğrasa Yosemite zone yi laptopa kurdum ama şimdide laptoptan boot olmuyor. Hatalarimi nasil duzeltirim? Nasil anlarim hatami? Adim adim yazabilir misiniz?

Hocam kurulum bitti ama simdi hangi ayarlari yapmaliyim options tan. Yani clover ekraninda diskin için ne ayar yapmaliyim?

İlk önce kendi default ile -v ile calistirip ise resim eklerin.

Kurulum yaptığın ayarlar ile bu sefer clover menüsünden "Yosemite kurduğun" HDD seç, kurmuş olduğun mac açılır. Açıldıktan sonra zaten forumda gerekli videolar mevcut bootloader kurma ile ilgili. İzleyerek bootloader kurulumunu yaparsın

IMG_20150126_151112.jpg

Dropbox - IMG_20150126_151112.jpg
Resim dropbox a attim buraya atilmadi

nullcpupowermanagement kurarsan sorun düzelir (yanlız bu kext'te sleep fonksiyonu çalışmaz) veya appleintelmanagement kext'i düzenlemelisin

Usb ile aç multibeast ile nullpower kur misc sekmesinde

Hocam nullcpupowermanagement kurmak için. Bunu Windows a indirdikten sonra usb nin hangi klasörüne atmam gerekir?

Multibeast windows ta açılıp kurulum yapılabiliyor mu?

Veya kopyala yapıştır ile olur mu?

Multibeast indirip ikinci bir USB belleğe atın. Kurulum USB ile mac i başlatın. İkinci USB belleğe attığınız Multibeast çalıştırın. Misc sekmesine tıklayıp nullcpupowermanagement tikine basın yükleyin tamamdır.

Hocam bende dün yabancı forumun tekinden öğrendim. Zone distribution oluyor. Yani dagitim oluyor. Yosemite ise versiyon oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı