Sosyal'den indirdiğim imajı da denedim, yukarıdaki gibi kendi oluşturduğum imajı da denedim (MBR yaması da yapmıştım). Hatta sizin linkini attığınız şekilde de denedim. Ama hala USB klavye ve farem çalışmıyor. Artık El Capitan'dan soğudum resmen .
Mouse klavye portlarını değiştirip denedin mi? Kullandığın portlar diğer aygırları tanıyormu?
Ayrıca konudaki USB problemleri başlığını bir incele.
El Capitan Kurulumda Olası Sorunlar ve Çözümleri El Capitan Kurulumda Olası Sorunlar ve Çözümleri
Evet, portları değiştirip de denedim. Yosemite ile gayet güzel çalışıyorlar, ek olarak USB ile bağlı yazıcım da var. O da normal bir şekilde çalışıyor. Linkini verdiğiniz başlıktaki çözümleri de denemiştim, olmuyor maalesef .
@montezuma , yine sizin sayenizde bir sorun daha çözüldü. Verdiğiniz iki dosyası da 10.11 klasörüne attım ve USB'den boot ettim. Ve hem farem hem de klavyem çalıştı. Diski biçimlendirmeden direkt kurdum El Capitan'ı ve başarılı bir şekilde kurulumu tamamladım . Sadece kurulumdan sonra VoodooHDA'yı tekrar kurmam gerekti. Onun dışında her şey tıkır tıkır çalışıyor. Tekrar teşekkür ederim .