Serjuan Kilopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 16 19 Ekim 2014 #1 2013 Sonu Macbook air kullanıyorum. Yosemite'yi hiç beğenmedim. Bi şekilde Mavericks'e dönebiliyor muyum ?
2013 Sonu Macbook air kullanıyorum. Yosemite'yi hiç beğenmedim. Bi şekilde Mavericks'e dönebiliyor muyum ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Ekim 2014 #2 Downgrade ancak sıfır kurulum ile mümkün. Mac OS X Mavericks 10.9 Yükleme DVD'si | Technopat Sosyal Ama tavsiyem alışmanız zira birçok program Mavericks ile uyumsuz olacak.
Downgrade ancak sıfır kurulum ile mümkün. Mac OS X Mavericks 10.9 Yükleme DVD'si | Technopat Sosyal Ama tavsiyem alışmanız zira birçok program Mavericks ile uyumsuz olacak.
Serjuan Kilopat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 16 19 Ekim 2014 #3 Teşekkürler deneyeceğim. (Yüksek Performanslı Modem cevap verebilirseniz sevinirim.) App store üzerinden satın alınanlarda os x mavericks görünüyor ordan yükleme yapmayı deneceğim olmazsa sizin dediğiniz yönteme başvuracağım.
Teşekkürler deneyeceğim. (Yüksek Performanslı Modem cevap verebilirseniz sevinirim.) App store üzerinden satın alınanlarda os x mavericks görünüyor ordan yükleme yapmayı deneceğim olmazsa sizin dediğiniz yönteme başvuracağım.