Yotaphone 2 Hiçbir şekilde açılmıyor kafasına göre ısınıyor reset atıyor

184424

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar telefonum cebimde tamamıyla kapalıydı. Birden ısındı ama çok ısındı. Yediğim sıcacık sucuktan daha sıcaktı. Az daha yanacaktı o cinsten. Mermere bıraktım soğudu. Bir süre açmadım telefonu SİM kartımı aldım içinden. Sonra şarja taktım. 5-10 dakika sonra açıldı. Sonra tekrar kapandı. Ertesi güne kadar açmadım. Şarja bir daha taktım bu sefer normal açılmıştı. Fakat pilim sıfırlanmıştı kendi kendine. Isınma sorunu gitti fakat şarjı doldurduktan sonra çıkardığımda gene kapandı. Sonra gene bir süre açmadım telefonu dinlenmesi için. Bayramın son gününe geldiğimde şarja taktım gene bu sefer gayet normal kullanabildim. Fakat bu sabah telefon kendi kendine gene ısınmış ve kapanmış. Şuan hiç açılmıyor. Aynı durum 2-3 ay öncesi başıma gelmişti bu şekilde.

Bence garantiye gönder.
Bir keresinde arka ekranı kırmışlardı ve garantiye göndermiştim. Garanti kağıdında ne olursa olsun haklı olan ben olmama rağmen ve ücretsiz yapılması hakkı olmama rağmen tarafıma 500 lira talep ettiler. Reddettik ve internet üzerinden yedek parça aldık. Parça çalıştı çalışmasına fakat dokunmatik çalışmıyor. Ekran çalıştığı için bu benim için bir şey teşkil etmiyor. Hocam bu arada belki bilirsin. Bir ürün iddiasını karşılayamamışsa o ürünü kesinlikle ücret talep etmeksizin yapmaları ya da farkını ödeyip sıfırını vermeleri gerekmez mi? Sen bize Gorilla Glass 3 diye öv cihazı sonra...
NOT: Cihazın bataryası sağlamdır ömrü stabildir.

Açıkcası Yotaphone diye bir telefon hiç duymadım. Ama garanti dışı kalmış sayılır telefon zaten şuanda, yani garantiye göndersen de garanti dışı derler. Nedenini sorarsan internet üzerinden parça alıp takmışsın. Yani cihaz garanti dışı sayılır. En azından ben böyle biliyorum. Ayrıca soruna cevap olarak; o durumlar istisnai olabilir. Bazı durumlarda ücret talep edilmez. Kendileri mi kırdı ? Kırmışlardı diyorsun da, kendileri kırmışsa, ücretsiz yapmaları gerekir. Sen kırdıysan ücret talep ederler. Kendileri kırıp da ücret istiyorsa mahkemeye başvuracağını söyle.

Açıkcası Yotaphone diye bir telefon hiç duymadım. Ama garanti dışı kalmış sayılır telefon zaten şuanda, yani garantiye göndersen de garanti dışı derler. Nedenini sorarsan internet üzerinden parça alıp takmışsın. Yani cihaz garanti dışı sayılır. En azından ben böyle biliyorum. Ayrıca soruna cevap olarak; o durumlar istisnai olabilir. Bazı durumlarda ücret talep edilmez. Kendileri mi kırdı ? Kırmışlardı diyorsun da, kendileri kırmışsa, ücretsiz yapmaları gerekir. Sen kırdıysan ücret talep ederler. Kendileri kırıp da ücret istiyorsa mahkemeye başvuracağını söyle.
Ben kırmadım ne de onlar. Sokakta top oynayan çocuğun biri top attı ve neticede kırıldı. Garanti şartlarını okuyorum bütün parçalar garanti dahilinde diye yazıyor zaten. Ama yok gene para talep ettiler o zaman. Ben gidip zaten parça alıp o işi başardım. Gene para isteyecekler gene yakacaklar. Şerefsizler...

Kullanıcı kaynaklı hasara giriyor top oynayan çocuk kırmış olsa da. Bu durumda da ücretli tamir ediyorlar, ücretsiz yapsalar herkes kırar kırar yollar servise, batarlar.

Kullanıcı kaynaklı hasara giriyor top oynayan çocuk kırmış olsa da. Bu durumda da ücretli tamir ediyorlar, ücretsiz yapsalar herkes kırar kırar yollar servise, batarlar.
Batsın bunların parası telefonları. Adamlar iddia ettiği kırılmaz dedikleri parçası kırılır sonra efendim kullanıcı hatası 500 lira. Kimse o 500 lirayı sokamaz. Farkını ödeyip sıfırı ile değiştirebilirsiniz deseler anlayacağım. İnsafsız bunlar. Garanti işleminde Apple açık ara önde hocam bu yüzden. Biraz ateş pahası olsa da adamlar neredeyse işlerini kusursuz yapıyor. Bu arada garanti servisim Brightstar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video sayesinde telefonuzua factory reset atın(Telefonunuzdaki herşey silinecektir) eğer hala sorunlarınız devam ederse garantiye gönderin

Apple servisleri de ak kaşık değil, X'in her parçasını tamir edemiyorlar, değiştiremiyorlar da. Son çıkardıkları bilgisayar da aynı, para alacak olsalar bile ekran değişimi yapamıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video sayesinde telefonuzua factory reset atın(Telefonunuzdaki herşey silinecektir) eğer hala sorunlarınız devam ederse garantiye gönderin

Hocam çok sağolun. Fakat bunu bayağı zamandır biliyorum soft formatlarımı bu şekilde hallederim. Fakat telefon hiç açılmıyor. Tepki sıfır.
Apple da ak kaşık değil, iPhone X'in her parçasını tamir edemiyor, değiştirmeye de totosu yemiyor. Son çıkardıkları bilgisayar da aynı, para alacak olsalar bile değişimi yapamıyorlar.
Her servis kendi menfaatini düşünür. Hep kazanmaya bakarlar hep kazıklamaya. İmkanım olursa kesinlikle satacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı