Yoti Güvenilir mi?

Spilner

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben yarı prof PUBG oynuyorum ve turnuvalardan bazı ödüller kazandım euro bazında. Bu ödülü almak istiyorum fakat GLL adlı site (turnuvaları düzenleyen site güvenilir olduğunu düşünüyorum baya resmi bir site) parayı almak için global olarak kimlik onaylaması istiyor sanırım ve 2 seçenek sunuyor verify ve Yoti olmak üzere. Yoti bir telefon uygulaması fakat hiçbir Türkçe kaynak bulamadım uygulama hakkında. Uygulama global olarak kimliğini onaylamak için önlü arkalı fotoğrafını falan istiyor görünüşte güvenli gibi duruyor fakat yine de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, g-loot kullanarak para kazanmaya mı çalışıyordun? Eğer öyleyse parayı alabildin mi? Eğer değilse yoti kullandın mı ve memnun musun?
Güvenilir olup olmadığına emin olamıyorum da.
Forumlara yabancıyım, görmediysen diye cevaplayarak yorum yapayım bir de.

Son düzenleme:
Bir sorunla karşılaşmadım güvenli sanırım.

Şahsen ben YOTİ uygulamasını 3 yıldır kullanıyorum. Hem G-loot için hemde ETN için şart koşuluyordu. Bir tür Kimlik doğrulama (KYC) uygulaması. Amerika'da çok yaygın olduğunu biliyorum ve 3 yıldır bir yamuğunu görmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlgili platforma Yoti den kişisel bilgilerimizi(kimlik bilgileri vs.) yolladıktan sonra Yoti den kimliğimizi silersek yolladığımız platformdan da silinir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…