You have been hacked maili gelmesi

UtkuCatli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba mailimi kontrol ettiğimde dosyalarımın elinde olduğunu ve 1350 dolar göndermezsem yayacağını söyleyen bir mesaj gördüm. Scam olduğunu düşünüyorum fakat gönderen mail adresine bakınca kendi mail adresimi gördüm. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 senedir her hafta geliyor bana.

bir problem olmaz mı diyorsunuz yani ? Bana aşırı scam gibi geldi ama mailin kendi mailimden bana gelmesi anormal geldi açıkçası o beni biraz şüpheye düşürdü.

Bir problem olmaz mı diyorsunuz yani? Bana aşırı scam gibi geldi ama mailin kendi mailimden bana gelmesi anormal geldi açıkçası o beni biraz şüpheye düşürdü.

Kendi mail adresinden geldiyse mailini çalmışlar. Şifre değiştirebilirsin.

Şifremi değiştirdim giriş hareketlerini kontrol ettiğimde de farklı ülkelerden giriş denemeleri vardı ama başarılı olan yoktu

Oltalama maili, bir şey olmaz. Herkese yapıyorlar bunu, inanmayın. Eğer hackleyebilse zaten sizden $1350 istemez.

Hackleyen adam parayı istemez, direkt alır.

Bana da geldi bugün xD ağına düşen olursa atıyor parayı işte oda oh çekiyor xd

bir problem olmaz mı diyorsunuz yani ? Bana aşırı scam gibi geldi ama mailin kendi mailimden bana gelmesi anormal geldi açıkçası o beni biraz şüpheye düşürdü.
Bana da gelmişti, sanırım bir açığı var bu sıralar kullanıyorlar kendi mailinden gelmiş gibi gözüküyor sonra bıdı bıdı yapıyorlar. Bir şey çıkmadı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…