taskale622 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 18 2 Ekim 2023 #1 İyi günler arkadaşlar BF3 indirdim ve "you need to install or patch the Game before playing" Battlelog sitesinden oyunu açınca bu yazı geliyor. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2023
İyi günler arkadaşlar BF3 indirdim ve "you need to install or patch the Game before playing" Battlelog sitesinden oyunu açınca bu yazı geliyor. Ne yapacağım?
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #2 Battlelog ayarlarından dile göre "Eklenti olmadan başlat" veya "Use plugin free launching" seçeneğini kapatın. Artı 0 Eksi
Battlelog ayarlarından dile göre "Eklenti olmadan başlat" veya "Use plugin free launching" seçeneğini kapatın.
KS KS taskale622 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 18 4 Ekim 2023 #3 dreambullet dedi: Battlelog ayarlarından dile göre "Eklenti olmadan başlat" veya "Use plugin free launching" seçeneğini kapatın. Genişletmek için tıkla... Use plugin free launching seçeneğini kapatıyorum profile saved diyor sonra bakıyorum halen seçenek halen açık ne yapacağım? Artı 0 Eksi
dreambullet dedi: Battlelog ayarlarından dile göre "Eklenti olmadan başlat" veya "Use plugin free launching" seçeneğini kapatın. Genişletmek için tıkla... Use plugin free launching seçeneğini kapatıyorum profile saved diyor sonra bakıyorum halen seçenek halen açık ne yapacağım?
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.062 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #4 taskale622 dedi: Use plugin free launching seçeneğini kapatıyorum profile saved diyor sonra bakıyorum halen seçenek halen açık ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hangi platformdan oynuyorsun? Artı 0 Eksi
taskale622 dedi: Use plugin free launching seçeneğini kapatıyorum profile saved diyor sonra bakıyorum halen seçenek halen açık ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hangi platformdan oynuyorsun?
KS KS taskale622 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 18 5 Ekim 2023 #5 dreambullet dedi: Hangi platformdan oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... steam Artı 0 Eksi