Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 8 Mart 2022 #1 Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum, sıkıntı çıkarır mı acaba? Markayı yeni duydum. You Watch YF200 You Smart Black & Black Silicon Unisex Akıllı Kol Saati - 719.49 TL + KDV
Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum, sıkıntı çıkarır mı acaba? Markayı yeni duydum. You Watch YF200 You Smart Black & Black Silicon Unisex Akıllı Kol Saati - 719.49 TL + KDV
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #2 bende saat almayı düşünüyorum güzele benziyor.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 8 Mart 2022 #3 Evet hocam özellikle tasarımı hoşuma gitti benim de. Apple Watch'u andırıyor. Pablo Emilio Escobar dedi: bende saat almayı düşünüyorum güzele benziyor. Genişletmek için tıkla...
Evet hocam özellikle tasarımı hoşuma gitti benim de. Apple Watch'u andırıyor. Pablo Emilio Escobar dedi: bende saat almayı düşünüyorum güzele benziyor. Genişletmek için tıkla...
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 8 Mart 2022 #4 Ürün hakkında bir bilgim yok ama tasarımı çok güzel, olumlu dönüşler olursa bende almayı düşünmeye başladım.
Ürün hakkında bir bilgim yok ama tasarımı çok güzel, olumlu dönüşler olursa bende almayı düşünmeye başladım.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 24 Mayıs 2022 #5 Pablo Emilio Escobar dedi: bende saat almayı düşünüyorum güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... 197823 dedi: Ürün hakkında bir bilgim yok ama tasarımı çok güzel, olumlu dönüşler olursa bende almayı düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hocalarım ben 1 hafta önce aldım, gerçekten güzel ve stabil çalışıyor. Hala almayı düşünüyorsanız almanızı öneririm ben bir sorun yaşamadım
Pablo Emilio Escobar dedi: bende saat almayı düşünüyorum güzele benziyor. Genişletmek için tıkla... 197823 dedi: Ürün hakkında bir bilgim yok ama tasarımı çok güzel, olumlu dönüşler olursa bende almayı düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hocalarım ben 1 hafta önce aldım, gerçekten güzel ve stabil çalışıyor. Hala almayı düşünüyorsanız almanızı öneririm ben bir sorun yaşamadım
Z Zımbo Decapat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #6 Thundem dedi: Hocalarım ben 1 hafta önce aldım, gerçekten güzel ve stabil çalışıyor. Hala almayı düşünüyorsanız almanızı öneririm ben bir sorun yaşamadım Genişletmek için tıkla... Hocam uyku takibi nasıl çalışıyor bir bilginiz var mı?
Thundem dedi: Hocalarım ben 1 hafta önce aldım, gerçekten güzel ve stabil çalışıyor. Hala almayı düşünüyorsanız almanızı öneririm ben bir sorun yaşamadım Genişletmek için tıkla... Hocam uyku takibi nasıl çalışıyor bir bilginiz var mı?