O oktysnmz97 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #11 Silinen üye dedi: Durum nedir? Oktay Bey? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk olarak bitdefender sistem taraması yaptım, virüsleri sildim daha sonra hitman proyu indirip ondan da bir tarama yaptım. Şuan indirdiğim oyunu açabiliyorum, ve hata almıyorum. Şükür. Yardım eden arkadaşlar, ellerinize sağlık..
Silinen üye dedi: Durum nedir? Oktay Bey? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk olarak bitdefender sistem taraması yaptım, virüsleri sildim daha sonra hitman proyu indirip ondan da bir tarama yaptım. Şuan indirdiğim oyunu açabiliyorum, ve hata almıyorum. Şükür. Yardım eden arkadaşlar, ellerinize sağlık..
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 5 Ağustos 2017 #12 İyi kullanımlar.
O oktysnmz97 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #13 Silinen üye dedi: İyi kullanımlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Ağustos 2017 #14 oktysnmz97 dedi: Hocam bu paylaşımı yapmadan önce Bitdefender indirip, tam sistem taraması yaptım. Genişletmek için tıkla... Sizden sadece istenileni yapın. Kendi başınıza işler yapacaksanız konu açmadan yapacaktınız.
oktysnmz97 dedi: Hocam bu paylaşımı yapmadan önce Bitdefender indirip, tam sistem taraması yaptım. Genişletmek için tıkla... Sizden sadece istenileni yapın. Kendi başınıza işler yapacaksanız konu açmadan yapacaktınız.