ketuteyha
Picopat
Daha fazla
- RAM
- 16
- SSD veya HDD modeli
- SSD
- Ekran kartı
- MX250
- Anakart
- ASUS
- İşlemci
- İ7 10TH
Çok nadir olsa da bu hatayı alıyorum. Örneğin oyun bitiyor Client kapanırken tak bu hata geliyor 3 kez karşıma çıktı 1 hafta içinde. Ekranda 2-3 saniye duruyor mavi ekran sonra yeniden başlatıyor sonra bir şey olmuyor normal devam.
Bu hatayı almak ileride sıkıntı yaratır mı?
2-3 hafta önce bilgisayar hizmetlerini devre dışı bırakmıştım ve bilgisayar açılmıyordu, sonra Microsoft kurtarma keyi ile bilgisayarı kurtardım Windows'u bu bilgisayardan tekrar yükle dedim ve düzeldi.
Şimdi ise böyle bir sorun var, laptop kullanıyorum sadece 1TB SSD var. Bilgisayara yabancı kaynak bir şey yüklemedim virüs ihtimali 0.
Çözümünün basit bir şey olduğunu düşünüyorum bilen varsa söyleyebilir mi?
Bu arada başlangıç onarmayı çalıştırınca "başlangıç onarma bu bilgisayarı onaramadı" diyor.
@Linuxginar hocam dump dosyası atsam bakabilir misiniz?
hepsinde aynı hata var.
Bu hatayı almak ileride sıkıntı yaratır mı?
2-3 hafta önce bilgisayar hizmetlerini devre dışı bırakmıştım ve bilgisayar açılmıyordu, sonra Microsoft kurtarma keyi ile bilgisayarı kurtardım Windows'u bu bilgisayardan tekrar yükle dedim ve düzeldi.
Şimdi ise böyle bir sorun var, laptop kullanıyorum sadece 1TB SSD var. Bilgisayara yabancı kaynak bir şey yüklemedim virüs ihtimali 0.
Çözümünün basit bir şey olduğunu düşünüyorum bilen varsa söyleyebilir mi?
Bu arada başlangıç onarmayı çalıştırınca "başlangıç onarma bu bilgisayarı onaramadı" diyor.
@Linuxginar hocam dump dosyası atsam bakabilir misiniz?
hepsinde aynı hata var.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: