L luser78 Megapat Katılım 3 Ekim 2013 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2016 #1 Driver yüklerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2016
M.Efe.Ceylan Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #2 luser78 dedi: Driver yüklerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Eki Görüntüle 151313 Genişletmek için tıkla... Kullandığın ekran kartı ile ekran kartı sürücüsü uyumlu değil diyor. Olurda inat edersen hata alırsın bilgin olsun diyor. Ekran kartını ve modelini öğrenip ekran kartının kendi sitesinden uygun driveri bulup kurabilirsin. Sorun çözülecektir.
luser78 dedi: Driver yüklerken böyle bir sorunla karşılaşıyorum nasıl çözebilirim? Teşekkürler. Eki Görüntüle 151313 Genişletmek için tıkla... Kullandığın ekran kartı ile ekran kartı sürücüsü uyumlu değil diyor. Olurda inat edersen hata alırsın bilgin olsun diyor. Ekran kartını ve modelini öğrenip ekran kartının kendi sitesinden uygun driveri bulup kurabilirsin. Sorun çözülecektir.