1Crks Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #1 Detroit oyununun daha önce bilgisayarımda oynadım, yarıya yaklaştım hatta... Bilgisayara SSD taktığım için format attım, şimdi oyun açılmıyor şu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2020
Detroit oyununun daha önce bilgisayarımda oynadım, yarıya yaklaştım hatta... Bilgisayara SSD taktığım için format attım, şimdi oyun açılmıyor şu hatayı veriyor.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 17 Şubat 2020 #2 Ekran kartı sürücülerinizi yüklediniz mi? Sisteminizi belirtin. Ayrıca mönitörünüz hangi kabloyla ve anakarta mı ekran kartına mı bağlı?
Ekran kartı sürücülerinizi yüklediniz mi? Sisteminizi belirtin. Ayrıca mönitörünüz hangi kabloyla ve anakarta mı ekran kartına mı bağlı?
1Crks Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #3 Trimethylxanthine dedi: Ekran kartı sürücülerinizi yüklediniz mi? Sisteminizi belirtin. Ayrıca mönitörünüz hangi kabloyla ve anakarta mı ekran kartına mı bağlı? Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Nvidia GeForce Experience yüklü değilmiş onu yükledim, güncellemeleri yaptım, halloldu.
Trimethylxanthine dedi: Ekran kartı sürücülerinizi yüklediniz mi? Sisteminizi belirtin. Ayrıca mönitörünüz hangi kabloyla ve anakarta mı ekran kartına mı bağlı? Genişletmek için tıkla... Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Nvidia GeForce Experience yüklü değilmiş onu yükledim, güncellemeleri yaptım, halloldu.
H halilyksl Yoctopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Hocam merhaba aynı hatayı bende alıyorum. Rica etsem yardımcı olur musunuz?