2 22.savage Decapat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 38 1 Ekim 2018 #1 Bu sabah PUBG oynarken evi taşındıktan sonra sistemi kurdum ( direk kasa şeklidne aldım parçaları tek tek ayırmadım taşırken evi). Ama CS girince şu hatayı veriyor, nedeni nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2018
Bu sabah PUBG oynarken evi taşındıktan sonra sistemi kurdum ( direk kasa şeklidne aldım parçaları tek tek ayırmadım taşırken evi). Ama CS girince şu hatayı veriyor, nedeni nedir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Ekim 2018 #2 Ekran kartı sürücüsünü yükleyin.
2 22.savage Decapat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 38 1 Ekim 2018 #3 MF dedi: Ekran kartı sürücüsünü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yükledim abi aygıt yöneticisinde gözüküyor ekrna kartım ama dxdiag da görğnmüyor ve cs girince aynı hatayı tekrar aldım
MF dedi: Ekran kartı sürücüsünü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Yükledim abi aygıt yöneticisinde gözüküyor ekrna kartım ama dxdiag da görğnmüyor ve cs girince aynı hatayı tekrar aldım
2 22.savage Decapat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 38 1 Ekim 2018 #4 Abi hahahahahahahhaa ekran kartı dönüştürücünü gidip anakart yerine sokmuşum yaw 2 gündür ağlıyodum
Adem Ali Karakavak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.060 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2018 #5 22.savage dedi: Abi hahahahahahahhaa ekran kartı dönüştürücünü gidip anakart yerine sokmuşum yaw 2 gündür ağlıyodum Genişletmek için tıkla... Sebebi neydi ki ?
22.savage dedi: Abi hahahahahahahhaa ekran kartı dönüştürücünü gidip anakart yerine sokmuşum yaw 2 gündür ağlıyodum Genişletmek için tıkla... Sebebi neydi ki ?