MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 15 Eylül 2020 #1 "Your messenger verification code is g-####" ne demek, bilen var mı? Mesajlar tarafından gördüm az önce gelmiş mesajlar uygulamasını dün güncellenmiştim, ondan mı acaba? Messenger filan da kullanmıyorum, bilen varsa söyleyebilir mi?
"Your messenger verification code is g-####" ne demek, bilen var mı? Mesajlar tarafından gördüm az önce gelmiş mesajlar uygulamasını dün güncellenmiştim, ondan mı acaba? Messenger filan da kullanmıyorum, bilen varsa söyleyebilir mi?
ykH8eqLN Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.245 Çözümler 6 15 Eylül 2020 #2 Doğrulama kodu.
MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 15 Eylül 2020 #3 ykH8eqLN dedi: Doğrulama kodu. Genişletmek için tıkla... Messenger kullanmıyorum nasıl doğrulama kodu gelsin?
ykH8eqLN dedi: Doğrulama kodu. Genişletmek için tıkla... Messenger kullanmıyorum nasıl doğrulama kodu gelsin?
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #4 Telefon ya da mail adresine gelen doğrulama kodu.
MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 15 Eylül 2020 #5 snowwolf dedi: Telefon ya da mail adresine gelen doğrulama kodu. Genişletmek için tıkla... Tamamda messenger falan kullanmıyorum neden bana messenger doğrulama kodu gelsin ki?
snowwolf dedi: Telefon ya da mail adresine gelen doğrulama kodu. Genişletmek için tıkla... Tamamda messenger falan kullanmıyorum neden bana messenger doğrulama kodu gelsin ki?
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #6 Google hesabı doğrulama kodu.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 15 Eylül 2020 #7 MYSTIC_TR dedi: Tamamda messenger falan kullanmıyorum neden bana messenger doğrulama kodu gelsin ki? Genişletmek için tıkla... Messenger uygulama adı başka. Messenger kelimesi farklı. Kaydettiğin telefon numaranın mesajlarına bakmalısın.
MYSTIC_TR dedi: Tamamda messenger falan kullanmıyorum neden bana messenger doğrulama kodu gelsin ki? Genişletmek için tıkla... Messenger uygulama adı başka. Messenger kelimesi farklı. Kaydettiğin telefon numaranın mesajlarına bakmalısın.
MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 15 Eylül 2020 #8 283156 dedi: Messenger uygulama adı başka. Messenger kelimesi farklı. Kaydettiğin telefon numaranın mesajlarına bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
283156 dedi: Messenger uygulama adı başka. Messenger kelimesi farklı. Kaydettiğin telefon numaranın mesajlarına bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 15 Eylül 2020 #9 Google doğrulama kodlarını G-XXXXXX şeklinde atıyor. Muhtemelen odur ama mesajı "Google doğrulama kodunuzdur." cümlesi ile bitiriyor.
Google doğrulama kodlarını G-XXXXXX şeklinde atıyor. Muhtemelen odur ama mesajı "Google doğrulama kodunuzdur." cümlesi ile bitiriyor.
MYSTIC_TR Centipat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 149 15 Eylül 2020 #10 Vavien. dedi: Google doğrulama kodlarını g-xxxxxx şeklinde atıyor. Muhtemelen odur ama mesajı "Google doğrulama kodunuzdur." Cümlesi ile bitiriyor. Genişletmek için tıkla... Biri benim Google hesabıma mı girmeye çalışıyor o zaman?
Vavien. dedi: Google doğrulama kodlarını g-xxxxxx şeklinde atıyor. Muhtemelen odur ama mesajı "Google doğrulama kodunuzdur." Cümlesi ile bitiriyor. Genişletmek için tıkla... Biri benim Google hesabıma mı girmeye çalışıyor o zaman?