m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 12 Mart 2022 #1 Arkadaşımın bilgisayarı açılışta böyle hata veriyormuş. Bilgisayara yakından bakamadığım için net bir şey söyleyemedim ama benim düşüncem Windows'un çökmüş olması doğru mu? USB ile yeniden kurarsam düzelir diye düşünüyorum.
Arkadaşımın bilgisayarı açılışta böyle hata veriyormuş. Bilgisayara yakından bakamadığım için net bir şey söyleyemedim ama benim düşüncem Windows'un çökmüş olması doğru mu? USB ile yeniden kurarsam düzelir diye düşünüyorum.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 12 Mart 2022 #2 Windows dosyaları hasar görmüş olabilir. Recovery modda başlatmayı deneyin.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 12 Mart 2022 #3 El Quvava dedi: Windows dosyaları hasar görmüş olabilir. Recovery modda başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
El Quvava dedi: Windows dosyaları hasar görmüş olabilir. Recovery modda başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 12 Mart 2022 #4 m47 dedi: Eki Görüntüle 1329745 Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman önemli veri varsa USB'den herhangi bir işletim sistemi ile boot atıp verilerinizi alıp yeni Windows kurmanızı öneririm.
m47 dedi: Eki Görüntüle 1329745 Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman önemli veri varsa USB'den herhangi bir işletim sistemi ile boot atıp verilerinizi alıp yeni Windows kurmanızı öneririm.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 12 Mart 2022 #5 El Quvava dedi: Hocam o zaman önemli veri varsa USB'den herhangi bir işletim sistemi ile boot atıp verilerinizi alıp yeni Windows kurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünmüştüm yardımınız için teşekkürler.
El Quvava dedi: Hocam o zaman önemli veri varsa USB'den herhangi bir işletim sistemi ile boot atıp verilerinizi alıp yeni Windows kurmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünmüştüm yardımınız için teşekkürler.