Your PC/Device needs to be required mavi ekran hatası

Joo7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba önceki oluşturulan ve çözülen konuları okudum fakat yapamadım veya anlayamadım. Bilgisayar daha yeni formatlanmıştı dün normal şekilde PC'yi kapatıp uyudum kalktigimda yani bugün açtığımda böyle bir hatayla karşılaştım ne yapmam lazım ve de kurtarma menüsüne nasıl giriş yaparım?(Power+ESC yaptığımda bir şey olmuyor)

File:\Boot\BCD
Error code:\0xc000014C

Dosya Ekleri

• 17254531589598357448783484219080.jpg
    17254531589598357448783484219080.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 85
Windows bozuk gibi. Format at.

Windows'u kendim kurmuştum bizim bir abi var iyi anliyor ilk başta kurarken hard diske tiklayip alttan sil secenegine tiklayip kur demişti yaptim onu salona geçtim bir daha geldim PC kapanmıştı sandım ki kurulum iptal oldu sonra tekrardan kurdum başında bekledim PC yeniden kapandi anladim ki kurulum yapinca kapaniyormuş uşengeclikten dolayı sil secenegini unutmuştum bir daha kurulum yapmadım ondan olabilir mi çünkü PC'yi kullanirken disk 100lerdeydi Full.

Windows'u kendim kurmuştum bizim bir abi var iyi anliyor ilk başta kurarken hard diske tiklayip alttan sil secenegine tiklayip kur demişti yaptim onu salona geçtim bir daha geldim PC kapanmıştı sandım ki kurulum iptal oldu sonra tekrardan kurdum başında bekledim PC yeniden kapandi anladim ki kurulum yapinca kapaniyormuş uşengeclikten dolayı sil secenegini unutmuştum bir daha kurulum yapmadım ondan olabilir mi çünkü PC'yi kullanirken disk 100lerdeydi Full.
Olabilir. Yeniden başlamasının sebebi USB belleği çıkarmaman yüksek ihtimal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı