Your Uninstaller gibi programlar kullanıyor musunuz?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Açıkçası bu tarz programların sadece program kaldırma özelliği kullanıldığında sisteme zarar verdiğini düşünmüyorum, pek bilgim de yok aslında zarar verip vermediği yönünde. Ancak Windows'un program kaldırma aracından daha detaylı bir kaldırma işlemi yaptığı kesin, içimi daha çok rahatlatıyor kaldırdığımda. Siz bu tarz programlar kullanıyor musunuz, veya öneriyor musunuz?

Your Uninstaller programı bana o kadar da etkili bir progra gibi gözükmedi. Zaten ücretli sürümü de bulunuyormuş. Bundan dolayı ücretsiz sürümünde fazla da özellik sunamıyorlar. Bundan dolayı bu programı kullanmanızı önermem.

Detaylı kaldırma programı kullanmak istiyorsanız BCUninstaller programını kullanabilirsiniz. Hem açık kaynak kodlu yazılmıştır hem de %100 ücretsiz bir yazılımdır. Kendi kaldırma alışkanlıklarınıza göre kaldırma ayarlarını kişiselleştirebilirsiniz. İşini de detaylı bir şekilde halletmektedir.

Açıkçası bazen kullanmak zorunda kalıyoruz o programları. Kullanmak zorunda olduğum zamanlarda da uygulamanın, Windows 'un kendi kaldırma programının ellemediği yerlere eriştiğini gördükçe sanki bilgisayarıma bir program kurduğumda onu kaldırırken kendisi kadar kalıntı bırakıyor hissiyatı veriyor bazen. Ondan dolayı sordum, acaba sosyal kullanıyor mu, veya öneriyor mu günlük kullanımda bu programları.

@Xurmirac, ben BCUninstaller kullanmanı öneririm. Diğer programlar gibi bir anda "Satın al" gibi yazılarını görmüyorsun ya da kaldırıldığı halde hala daha arkada çalışan kalıntıları bıraktığını göremezsin. Daha öncesinde Revo Uninstaller kullanıyordum. Fakat nedense çok basit bir program gibiydi. Bundan dolayı daha ayrıntılı ve daha gelişmiş bir kaldırma aracı olan BCUninstaller kullanıyorum.

Portable versiyonu ile bir kaldırma işlemi yaptım ve açıkçası programı sevdim. Ancak çok ciddi sayıda fazla ayar var hiçbirini kurcalamadan sanırım kaldırma yapsam benim işimi görür diye düşünüyorum

Portable versiyonu ile bir kaldırma işlemi yaptım ve açıkçası programı sevdim.
Beğenmenize ben de sevindim.
Ancak çok ciddi sayıda fazla ayar var hiçbirini kurcalamadan sanırım kaldırma yapsam benim işimi görür diye düşünüyorum
İşinizi son derece iyi bir şekilde görecektir. Hem herhangi bir ücret ya da güvenlik konusunda bir sorun da teşkil etmiyor. Bundan dolayı oldukça başarılıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…