Ş Şahin Gürbüz Hectopat Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #1 Merhabalar dostlar. Bugün karşılaştığım bir hatadan dolayı buraya yazmaya karar verdim umarım yardım edersiniz. Dosya Ekleri hata.png 106,8 KB · Görüntüleme: 286 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2018
Merhabalar dostlar. Bugün karşılaştığım bir hatadan dolayı buraya yazmaya karar verdim umarım yardım edersiniz.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 2 Şubat 2018 #2 İnternet Download Manager'i yönetici özellikleri ile çalıştırın gibisinden bir şey diyor. Kullandığınız IDM sürümünün güncel olup olmadığına bakın. Aşağıdaki konuya göre IDM'ye yönetici özelliklerini tanıtın. When I try to start a download in my browser, I get an error message "Cannot transfer download in IDM". What is wrong?
İnternet Download Manager'i yönetici özellikleri ile çalıştırın gibisinden bir şey diyor. Kullandığınız IDM sürümünün güncel olup olmadığına bakın. Aşağıdaki konuya göre IDM'ye yönetici özelliklerini tanıtın. When I try to start a download in my browser, I get an error message "Cannot transfer download in IDM". What is wrong?
Mr.Fahrenheit Hectopat Katılım 28 Temmuz 2017 Mesajlar 67 2 Şubat 2018 #3 Tarayıcının üzerine gelin. Sağ tıklayın. Özellikler diyin. Gelişmişe tıklayın.Yönetici olarak çalıştır kutusunu temizleyin. (Aklıma ilk bu geldi)
Tarayıcının üzerine gelin. Sağ tıklayın. Özellikler diyin. Gelişmişe tıklayın.Yönetici olarak çalıştır kutusunu temizleyin. (Aklıma ilk bu geldi)
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 2 Şubat 2018 #4 En alttaki tik işaretliyse kaldırmanızı istiyor. Bunu tarayıcı kısayolunun özelliklerini açarak yapacaksınız. Eğer o tik işaretli değilse IDM'i yönetici olarak açmayı deneyin.
En alttaki tik işaretliyse kaldırmanızı istiyor. Bunu tarayıcı kısayolunun özelliklerini açarak yapacaksınız. Eğer o tik işaretli değilse IDM'i yönetici olarak açmayı deneyin.