mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #1 Başlıkta görüldüğü gibi, 2. hesaptan para kazananabilir miyim yoksa kazanamaz mıyım? Kazanabilirim gibi geliyor evet birazda aptalca bir soru gibi ama işte içim rahat değil. Benim gibi youtube işleri ile uğraşanlar var ise cevaplarsa sevinirim.
Başlıkta görüldüğü gibi, 2. hesaptan para kazananabilir miyim yoksa kazanamaz mıyım? Kazanabilirim gibi geliyor evet birazda aptalca bir soru gibi ama işte içim rahat değil. Benim gibi youtube işleri ile uğraşanlar var ise cevaplarsa sevinirim.
kralled Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #2 Bende zamanında uğraştım ama sanmıyorum hocam.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 26 Eylül 2020 #3 Hocam 2. kanaldan kastınız, ana kanalın altına açılan yan kanallar mı?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #4 Kemânkeş- dedi: Hocam 2. kanaldan kastınız, ana kanalın altına açılan yan kanallar mı? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kendi ana google hesabımda açılan 2. yan kanal.
Kemânkeş- dedi: Hocam 2. kanaldan kastınız, ana kanalın altına açılan yan kanallar mı? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kendi ana google hesabımda açılan 2. yan kanal.