Youtube 360 derece desteği

kanunsuz34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Samsung Galaxy E7 telefonum var youtube uygulamasında 360 derece simgesi çıkmıyor android 5.1.1 sahibim bir arkadaşım da Sony ixperia var ve onun telefonu 5.0.1 o simge onda var bende neden yok acaba şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
360 video ile VR'yi kast ediyorsanız, Cardboard uygulamasını yükleyince Youtube'a da VR simgesi geliyor.

Yazım için özür dilerim bu kadar sorun olmasını beklemezdim. Cardboard uygulaması google play ile baktığımda cihaz sürümü uygun değildir diyor. Açıklama kısmında ise android 6 yazıyor ve telefonuma android 6 haziran ayında geliyor. Sıkıntı yazılımdan olabilir mi ?

Snoop Vision'dan bahsetmiyorum. YouTube 360 video yazdığımda videoyu elimle kontrol edebiliyorum ama sanal gözlük taktığımda sağ veya sola döndüğümde özellik olmadığı için işlev görmüyor.

Kardeşim bende de turkcell t50 var 4.4.2. Bende de youtube son surum olmasina ragmen cardboard isareti cikmiyo. Tam da cardboard almisken hic olmadi bu.

Kardeşim bende de turkcell t50 var 4.4.2. Bende de youtube son surum olmasina ragmen cardboard isareti cikmiyo. Tam da cardboard almisken hic olmadi bu.

Bende t60 var olmadı bende gitim t70 denedim ondada yok eşimde samsung s5 var oluyor ama bizdeki sanal gerçeklik gözlügü vestel kumanda uyumsuz gene ofof

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı