Arkadaşlar merhabalar. Samsung Galaxy E7 telefonum var youtube uygulamasında 360 derece simgesi çıkmıyor android 5.1.1 sahibim bir arkadaşım da Sony ixperia var ve onun telefonu 5.0.1 o simge onda var bende neden yok acaba şimdiden teşekkür ederim.
Güncelleme yapmamıştır. 360 derece video simgesi derken '' Snoopa Vision'' dan mı bahsediyorsun? Eski sürümlerde o tuş var fakat işe yaramaz. ''Snoopa Vision'' daha beta.
Öncelikle "ixperia" değil "Xperia" diye yazılıyor. İxperia olan Flash TV'de satılan telefonlardır. Uygulamanın güncel olduğundan emin olun. Snoopa Vision da bildiğim kadarıyla Youtube'un 1 Nisan şakasıydı.
Yazım için özür dilerim bu kadar sorun olmasını beklemezdim. Cardboard uygulaması google play ile baktığımda cihaz sürümü uygun değildir diyor. Açıklama kısmında ise android 6 yazıyor ve telefonuma android 6 haziran ayında geliyor. Sıkıntı yazılımdan olabilir mi ?
Snoop Vision'dan bahsetmiyorum. YouTube 360 video yazdığımda videoyu elimle kontrol edebiliyorum ama sanal gözlük taktığımda sağ veya sola döndüğümde özellik olmadığı için işlev görmüyor.
Kardeşim bende de turkcell t50 var 4.4.2. Bende de youtube son surum olmasina ragmen cardboard isareti cikmiyo. Tam da cardboard almisken hic olmadi bu.
Kardeşim bende de turkcell t50 var 4.4.2. Bende de youtube son surum olmasina ragmen cardboard isareti cikmiyo. Tam da cardboard almisken hic olmadi bu.