YouTube 360P'de zor yüklüyor

Dual kor

Hectopat
Daha fazla  
360P kalitede biraz zor yüklüyor ama Online oyunlarda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Resimde de belirttim hızımı ve oynatma istatistiklerini. Çözümü var mıdır?

Dosya Ekleri

• youtube.JPG
    27,1 KB · Görüntüleme: 74
  • hız.JPG
    36,2 KB · Görüntüleme: 65
İnternetin pek iyi sayılmaz. Birde üzerine telefondan izliyorsanız Wi-Fi sinyal mesafesi ve duvarların sinyal kesmesini de hesaba katarsak normal gibi. Eğer bilgisayardan izliyorsanız en azından 480P ile duraksamadan yüklenmeli. Çözüm olarak internet hızını yükseltmen gerekli diye düşünüyorum.

Oyunlardaki ping gecikmedir, internetin yeterli miktarda veriyi iletebildiği sürece 50mbit olması ile 150 mbit olmasının, 1 gbit olmasının pinge etkisi yoktur. İnternet hızınız oldukça yavaş. 5mbit internet satıldığını bile sanmıyorum. Müşteri hizmetlerini bir arayın isterseniz.

360P kalitede biraz zor yüklüyor ama Online oyunlarda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Resimde de belirttim hızımı ve oynatma istatistiklerini. Çözümü var mıdır?
İnternet hızın pek iyi değil bu doğru ve bu wifi üzerinde daha düşük olur ama bilgisayarda 360 p izleyemiyorsan tarayıcını değiştirmeyi deneyebilirsin

Sistem özellikleri nedir? Çok fazla kare atlamış gibi görünüyor ve 53 saniye daha izlenebilecek kadar hızlıymış internet. İşlemci düşük kalıyorsa böyle bir durum olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…