31 Ocak 2015 Mesaj: 14 Ünlü YouTuber Marques Brownlee'nin İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğrafta videonun 5K video kalitesinde oynatılması için seçenek bulunuyor. MKBHD YouTube : MKBHD İnatagram fotoğrafı : MKBHD Genişletmek için tıkla...
Ünlü YouTuber Marques Brownlee'nin İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğrafta videonun 5K video kalitesinde oynatılması için seçenek bulunuyor. MKBHD YouTube : MKBHD İnatagram fotoğrafı : MKBHD
KS KS B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 3 Şubat 2015 #11 Scorpions dedi: 5K olması iyi oldu 4K çok kötüydü 5K'yı çok sevdim artık bununla izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Şaka yaptığını varsayarak gülüyorum . vukado_82 dedi: 144p de 0.5 hız ile izliyorum sen 5k diyorsun, bu kadar aşağılama bizi... Genişletmek için tıkla... Estafurullah, kimsenin kimseyi aşşağılamaya hakkı yok, ben sadece haber verdim zaten bende 4K izliyemiyorum, bide 5K hiç olmaz.
Scorpions dedi: 5K olması iyi oldu 4K çok kötüydü 5K'yı çok sevdim artık bununla izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Şaka yaptığını varsayarak gülüyorum . vukado_82 dedi: 144p de 0.5 hız ile izliyorum sen 5k diyorsun, bu kadar aşağılama bizi... Genişletmek için tıkla... Estafurullah, kimsenin kimseyi aşşağılamaya hakkı yok, ben sadece haber verdim zaten bende 4K izliyemiyorum, bide 5K hiç olmaz.
vukado_82 Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 430 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2015 #12 Batın Türk dedi: Şaka yaptığını varsayarak gülüyorum . Estafurullah, kimsenin kimseyi aşşağılamaya hakkı yok, ben sadece haber verdim zaten bende 4K izliyemiyorum, bide 5K hiç olmaz. Genişletmek için tıkla... Fâkirliğin gözü körolsun, herşeyden önce beni bu noktaya getiren Ttnete çok teşekkürler.
Batın Türk dedi: Şaka yaptığını varsayarak gülüyorum . Estafurullah, kimsenin kimseyi aşşağılamaya hakkı yok, ben sadece haber verdim zaten bende 4K izliyemiyorum, bide 5K hiç olmaz. Genişletmek için tıkla... Fâkirliğin gözü körolsun, herşeyden önce beni bu noktaya getiren Ttnete çok teşekkürler.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #13 5K Türkiye'ye geldiğinde umarım ilk 5K'ya geçen Türk teknoloji kanalı Technopat olur yine. Fakat biz daha 4K'yı izleyemezken 5K çıksa ne olur?
5K Türkiye'ye geldiğinde umarım ilk 5K'ya geçen Türk teknoloji kanalı Technopat olur yine. Fakat biz daha 4K'yı izleyemezken 5K çıksa ne olur?
C crax1905 Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 512 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #14 Bir de şu yönden bakın: 4K izleyebileceğiniz bir internetiniz var ama 5K monitörünüz yok.
Dureyh Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 295 Çözümler 1 4 Şubat 2015 #15 Youtube'da 5k desteği olur da Türkiye'de 5k'yı destekleyecek altyapı olur mu bilemem