M mehmetm001 Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 29 2 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar YouTube sayfamızın profilin üstünde siyah abone ol butonu nasıl eklenir?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 2 Kasım 2023 #2 Örnek gösterir misiniz?
M mehmetm001 Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 29 2 Kasım 2023 #3 Vavien. dedi: Örnek gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu çok zor bir şey gibi gözüküyor ben bunu yapamayacağım sanırım.
Vavien. dedi: Örnek gösterir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu çok zor bir şey gibi gözüküyor ben bunu yapamayacağım sanırım.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 2 Kasım 2023 #4 Örnek vermek mi zor?
M mehmetm001 Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 29 2 Kasım 2023 #5 Hayır örnek vermek niye zor olsun görseldeki profile abone ol düğmesini eklemek zormuş dedim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (16).png 644,8 KB · Görüntüleme: 172
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 Nerede gordunuz? Onun Screenshot'ini atar misiniz? mehmetm001 dedi: Hayır örnek vermek niye zor olsun görseldeki profile abone ol düğmesini eklemek zormuş dedim. Genişletmek için tıkla... Kirmizi ile isaretledigim kismi mi soruyorsunuz? Yoksa alttaki Abone ol butonunu mu? O kanal size ait oldugu icin sizde ozellestirme fonksiyonlari cikar.
Nerede gordunuz? Onun Screenshot'ini atar misiniz? mehmetm001 dedi: Hayır örnek vermek niye zor olsun görseldeki profile abone ol düğmesini eklemek zormuş dedim. Genişletmek için tıkla... Kirmizi ile isaretledigim kismi mi soruyorsunuz? Yoksa alttaki Abone ol butonunu mu? O kanal size ait oldugu icin sizde ozellestirme fonksiyonlari cikar.
M mehmetm001 Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 29 2 Kasım 2023 #7 Pigeon Lord dedi: Nerede gordunuz? Onun Screenshot'ini atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Burada kanal isminin yanında siyah abone ol butonu var bende bunu yapmak isityorum ama olmuyor.
Pigeon Lord dedi: Nerede gordunuz? Onun Screenshot'ini atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Burada kanal isminin yanında siyah abone ol butonu var bende bunu yapmak isityorum ama olmuyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.462 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 2 Kasım 2023 #8 Kendi profilinizde o butonu göremezsiniz. Ama var. mehmetm001 dedi: Burada kanal isminin yanında siyah abone ol butonu var bende bunu yapmak isityorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kimde var? Örnek.
Kendi profilinizde o butonu göremezsiniz. Ama var. mehmetm001 dedi: Burada kanal isminin yanında siyah abone ol butonu var bende bunu yapmak isityorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kimde var? Örnek.
M mehmetm001 Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 29 2 Kasım 2023 #9 Vavien. dedi: Kendi profilinizde o butonu göremezsiniz. Ama var. Eki Görüntüle 2000253 Genişletmek için tıkla... Tam da bunu diyordum ben kendim göremedim onu sizde gözüküyor. Şimdi sorunum çözüldü ben o butonun gözükmesini istiyordum
Vavien. dedi: Kendi profilinizde o butonu göremezsiniz. Ama var. Eki Görüntüle 2000253 Genişletmek için tıkla... Tam da bunu diyordum ben kendim göremedim onu sizde gözüküyor. Şimdi sorunum çözüldü ben o butonun gözükmesini istiyordum
Knover Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RTX 4060TI 8GB, 16GB RAM. Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #10 mehmetm001 dedi: Tam da bunu diyordum ben kendim göremedim onu sizde gözüküyor. Şimdi sorunum çözüldü ben o butonun gözükmesini istiyordum. Genişletmek için tıkla... Sen kendi kanalına abone olamayacağın için gözükmez sende merak etme diğer kişilerde gözüküyor.
mehmetm001 dedi: Tam da bunu diyordum ben kendim göremedim onu sizde gözüküyor. Şimdi sorunum çözüldü ben o butonun gözükmesini istiyordum. Genişletmek için tıkla... Sen kendi kanalına abone olamayacağın için gözükmez sende merak etme diğer kişilerde gözüküyor.