Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 15 Temmuz 2019 #1 Videoda hani bir anda altta beliren abone ol butonuna tıklayan ve çanları açan efekt var ya onu arıyorum. Kanalımın fotoğrafı olacak şekilde nasıl kullanabilirim? Bilen ya da bulan varsa, atarsa sevinirim.
Videoda hani bir anda altta beliren abone ol butonuna tıklayan ve çanları açan efekt var ya onu arıyorum. Kanalımın fotoğrafı olacak şekilde nasıl kullanabilirim? Bilen ya da bulan varsa, atarsa sevinirim.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2019 #2 Buyuk ihtimalle onlari editliyorlar. Template halinde bulmaniz zor gibi.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 15 Temmuz 2019 #3 Vegas üzerinden kendinizce de yapabilirsiniz. Sadece kaymalı şeyler. mp4 olarak kaydedin ve chroma keyer ile her videoya ekleyebilin.
Vegas üzerinden kendinizce de yapabilirsiniz. Sadece kaymalı şeyler. mp4 olarak kaydedin ve chroma keyer ile her videoya ekleyebilin.
Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 15 Temmuz 2019 #4 Vegas kulalnmayı pek bilmiyorum. Photoshop ve Premiere Pro üzerinde iyi bilgim var sadece. Template halinde olabileceklerini düşünmüştüm.
Vegas kulalnmayı pek bilmiyorum. Photoshop ve Premiere Pro üzerinde iyi bilgim var sadece. Template halinde olabileceklerini düşünmüştüm.