Matrix852 Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, YouTube Studio'ya giriyorum, tüm abonelere giriyorum ama sadece kanala ilk abone olan kişi gözüküyor.
Merhaba arkadaşlar, YouTube Studio'ya giriyorum, tüm abonelere giriyorum ama sadece kanala ilk abone olan kişi gözüküyor.
4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 10 Haziran 2021 #2 Matrix852 dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube Studio'ya giriyorum, tüm abonelere giriyorum ama sadece kanala ilk abone olan kişi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Diğer kişilerin abonelikleri gizlidir. Artı 0 Eksi
Matrix852 dedi: Merhaba arkadaşlar, YouTube Studio'ya giriyorum, tüm abonelere giriyorum ama sadece kanala ilk abone olan kişi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Diğer kişilerin abonelikleri gizlidir.
Angels777 Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #3 YouTube Studio'dan sadece abonelikleri gizli olmayan kişileri görebilirsiniz. Abonelikleri gizli olan kişileri göremezsiniz. Artı 0 Eksi
YouTube Studio'dan sadece abonelikleri gizli olmayan kişileri görebilirsiniz. Abonelikleri gizli olan kişileri göremezsiniz.
KS KS Matrix852 Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 Angels777 dedi: YouTube Studio'dan sadece abonelikleri gizli olmayan kişileri görebilirsiniz. Abonelikleri gizli olan kişileri göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Angels777 dedi: YouTube Studio'dan sadece abonelikleri gizli olmayan kişileri görebilirsiniz. Abonelikleri gizli olan kişileri göremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.