candyland Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 Sorunum ekteki gibidir. Ana hesabımdan YouTube'a erişemiyorum itiraz ettim ama hala geri dönüş olmadı. (itiraz edeli 3-4 ay oldu) sizce çözüme ulaşır mı? Dosya Ekleri you.png 165,9 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2023
Sorunum ekteki gibidir. Ana hesabımdan YouTube'a erişemiyorum itiraz ettim ama hala geri dönüş olmadı. (itiraz edeli 3-4 ay oldu) sizce çözüme ulaşır mı?
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.363 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ekim 2023 #2 Reklam engelleyici kullandın mı?
candyland Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 ekran dedi: Reklam engelleyici kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Evet kullandım ve kullanmaya devam ediyorum Dosya Ekleri da.png 54,4 KB · Görüntüleme: 51
ekran dedi: Reklam engelleyici kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Evet kullandım ve kullanmaya devam ediyorum
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.363 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ekim 2023 #4 candyland dedi: Evet kullandım ve kullanmaya devam ediyorum Genişletmek için tıkla... O yüzden ban yemişsindir reklam engelleyici kullanırsan eğer YouTube hesap banı atıyor. 2 kere kullanırsan atıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
candyland dedi: Evet kullandım ve kullanmaya devam ediyorum Genişletmek için tıkla... O yüzden ban yemişsindir reklam engelleyici kullanırsan eğer YouTube hesap banı atıyor. 2 kere kullanırsan atıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 18 Ekim 2023 #5 ekran dedi: O yüzden ban yemişsindir reklam engelleyici kullanırsan eğer YouTube hesap banı atıyor. 2 kere kullanırsan atıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Milyonlarca kişi reklam engelleyici kullanıyordur eğer öyleyse herkes itiraz etmez mi? Süresiz mi atıyor banı ilk defa duydum.
ekran dedi: O yüzden ban yemişsindir reklam engelleyici kullanırsan eğer YouTube hesap banı atıyor. 2 kere kullanırsan atıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Milyonlarca kişi reklam engelleyici kullanıyordur eğer öyleyse herkes itiraz etmez mi? Süresiz mi atıyor banı ilk defa duydum.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.363 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Ekim 2023 #6 xResk dedi: Milyonlarca kişi reklam engelleyici kullanıyordur eğer öyleyse herkes itiraz etmez mi? Süresiz mi atıyor banı ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Ettiler bile dostum çok oldu bu olaylar yaşanılalı ban süresiz sanırım ama emin değilim.
xResk dedi: Milyonlarca kişi reklam engelleyici kullanıyordur eğer öyleyse herkes itiraz etmez mi? Süresiz mi atıyor banı ilk defa duydum. Genişletmek için tıkla... Ettiler bile dostum çok oldu bu olaylar yaşanılalı ban süresiz sanırım ama emin değilim.