Youtube Açılmıyor

pepsi

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Kardeşim için yeni bir laptop aldım. İnternete Wi-Fi ile bağlanıyor. Aynı Wi-Fi ile telefondan ve masaüstünden sorunsuz şekilde YouTube'a girebiliyorum. İnternet hızında sıkıntı yok, diğer aramalarımı sorunsuz yapıyorum. Sadece Youtube sıkıntılı, girilmiyor. Beyaz ekranda kalıyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...
Not: Bir kaç tane DNS denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop Hometech HT 14 . Flash player ve java yüklü. Sorun devam ediyor. Birde chrome kuramıyorum. Biraz iniyor sonra takılıp kalıyo sanırım internetle sıkınıtısı var ama çözemedim.

Laptop Hometech HT 14 . Flash player ve java yüklü. Sorun devam ediyor. Birde chrome kuramıyorum. Biraz iniyor sonra takılıp kalıyo sanırım internetle sıkınıtısı var ama çözemedim.
Sizin cihazınız gibi cihazlar aslında işini bilene güzel cihaz ancak yeterli bilgi olmadıktan sonra o cihazları kullanamazsınız. Cihazına temiz kurulum yap, eğer yapmak istemiyorsan chrome uygulamasını kaldır ve Başlat Tuşuna basılı tutup R tuşuna bas oraya temp yaz oradaki dosyaların hepsini sil ve tekrar kur sorun çözülecektir.

Temp dpsyasını temizledim. Sorun devam ediyor. youtube çok yavaş 144p de bile takılıyor. Chrome kurulmuyor.

Son düzenleme:
Temp dpsyasını temizledim. Sorun devam ediyor. youtube çok yavaş 144p de bile takılıyor. Chrome kurulmuyor.
Youtube'den video aç ve video oynatılırken görev yöneticisine gir oradaki değerleri bizimle paylaş.

Youtube'den video aç ve video oynatılırken görev yöneticisine gir oradaki değerleri bizimle paylaş.

Değerler bunlar. Bu arada laptopu 2 gün önce aldım ilk andan beri Youtube çok yavaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edge daha kötü neredeyse hiç açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…