EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 AdBlock kullanıyordum Youtube uyarı vermeye başladı, kaldırdım. Hala uyarı vermeye devam etti, dün hata vermeden birkaç video izledim bugün hala uyarı vermeye devam ediyor. Nasıl çözeceğim?
AdBlock kullanıyordum Youtube uyarı vermeye başladı, kaldırdım. Hala uyarı vermeye devam etti, dün hata vermeden birkaç video izledim bugün hala uyarı vermeye devam ediyor. Nasıl çözeceğim?
MuhammetRN Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 438 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 Tarayıcıyı silip yükle.
4 460667 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 50 20 Ocak 2024 #3 Bana da arada olmuştu sonra kendiliğinden gitmişti.
EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #4 MuhammetRN dedi: Tarayıcıyı silip yükle. Genişletmek için tıkla... Sildim yükledim gene gitmedi başka hesaba geçince uyarı gelmiyor.
MuhammetRN dedi: Tarayıcıyı silip yükle. Genişletmek için tıkla... Sildim yükledim gene gitmedi başka hesaba geçince uyarı gelmiyor.
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 EKMEKİSTAN dedi: Sildim yükledim gene gitmedi başka hesaba geçince uyarı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm geçmişi ayrıntılı olarak sildin mi? Bazen tarayıcıyı kaldırırken tam kaldırmassan geçmişi tutuyor diye biliyorum. Ya da hata veren hesabın geçmişini silmeyi denemelisin. Ama her şeyi sil sadece arama geçmişini değil.
EKMEKİSTAN dedi: Sildim yükledim gene gitmedi başka hesaba geçince uyarı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam tüm geçmişi ayrıntılı olarak sildin mi? Bazen tarayıcıyı kaldırırken tam kaldırmassan geçmişi tutuyor diye biliyorum. Ya da hata veren hesabın geçmişini silmeyi denemelisin. Ama her şeyi sil sadece arama geçmişini değil.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.542 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2024 #6 Diğer eklentilerinizin reklam engelleyiciye sahip olmadığından emin olun. Örneğin otomatik çözünürlük seçmesi için kullandığım eklentinin içinde dahili reklam engelleyici var.
Diğer eklentilerinizin reklam engelleyiciye sahip olmadığından emin olun. Örneğin otomatik çözünürlük seçmesi için kullandığım eklentinin içinde dahili reklam engelleyici var.
EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #7 Rassit dedi: Hocam tüm geçmişi ayrıntılı olarak sildin mi? Bazen tarayıcıyı kaldırırken tam kaldırmazsan geçmişi tutuyor diye biliyorum. Ya da hata veren hesabın geçmişini silmeyi denemelisin. Ama her şeyi sil sadece arama geçmişini değil. Genişletmek için tıkla... Tarama verilerini temizkemi diyeceğim, tüm bilgiler gitmez mi? Turgineer dedi: Diğer eklentilerinizin reklam engelleyiciye sahip olmadığından emin olun. Örneğin otomatik çözünürlük seçmesi için kullandığım eklentinin içinde dahili reklam engelleyici var. Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Diğer eklentilerinizin reklam engelleyiciye sahip olmadığından emin olun. Örneğin otomatik çözünürlük seçmesi için kullandığım eklentinin içinde dahili reklam engelleyici var. Genişletmek için tıkla... Uzantılardan her şeyi sildim
Rassit dedi: Hocam tüm geçmişi ayrıntılı olarak sildin mi? Bazen tarayıcıyı kaldırırken tam kaldırmazsan geçmişi tutuyor diye biliyorum. Ya da hata veren hesabın geçmişini silmeyi denemelisin. Ama her şeyi sil sadece arama geçmişini değil. Genişletmek için tıkla... Tarama verilerini temizkemi diyeceğim, tüm bilgiler gitmez mi? Turgineer dedi: Diğer eklentilerinizin reklam engelleyiciye sahip olmadığından emin olun. Örneğin otomatik çözünürlük seçmesi için kullandığım eklentinin içinde dahili reklam engelleyici var. Genişletmek için tıkla... Turgineer dedi: Diğer eklentilerinizin reklam engelleyiciye sahip olmadığından emin olun. Örneğin otomatik çözünürlük seçmesi için kullandığım eklentinin içinde dahili reklam engelleyici var. Genişletmek için tıkla... Uzantılardan her şeyi sildim
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #8 EKMEKİSTAN dedi: Tarama verilerini temizkemi diyeceğim, tüm bilgiler gitmez mi? Genişletmek için tıkla... Evet diğer sitelerdeki tüm hesaplarınız verileriniz vb. gider. Ama tek tek geçmişten yt'yi silemessiniz çünkü birini silseniz bile daha eskilerden hatırlayacaktır. Bu da youtube sıfırlama gibi bir şey olarak düşünün. Veya yt'nin sadece çerezlerini bir silmeyi deneyin.
EKMEKİSTAN dedi: Tarama verilerini temizkemi diyeceğim, tüm bilgiler gitmez mi? Genişletmek için tıkla... Evet diğer sitelerdeki tüm hesaplarınız verileriniz vb. gider. Ama tek tek geçmişten yt'yi silemessiniz çünkü birini silseniz bile daha eskilerden hatırlayacaktır. Bu da youtube sıfırlama gibi bir şey olarak düşünün. Veya yt'nin sadece çerezlerini bir silmeyi deneyin.
EKMEKİSTAN Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #9 Rassit dedi: Evet diğer sitelerdeki tüm hesaplarınız verileriniz vb. gider. Ama tek tek geçmişten YT'yi silemessiniz çünkü birini silseniz bile daha eskilerden hatırlayacaktır. Bu da YouTube sıfırlama gibi bir şey olarak düşünün. Veya YT'nin sadece çerezlerini bir silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sadece YT'yi silmek için hangi ayarı yapacağım?
Rassit dedi: Evet diğer sitelerdeki tüm hesaplarınız verileriniz vb. gider. Ama tek tek geçmişten YT'yi silemessiniz çünkü birini silseniz bile daha eskilerden hatırlayacaktır. Bu da YouTube sıfırlama gibi bir şey olarak düşünün. Veya YT'nin sadece çerezlerini bir silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Sadece YT'yi silmek için hangi ayarı yapacağım?
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #10 EKMEKİSTAN dedi: Sadece YT'yi silmek için hangi ayarı yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar>temizle(vb)>çerezler kısmına girin orda yt olmalı.
EKMEKİSTAN dedi: Sadece YT'yi silmek için hangi ayarı yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar>temizle(vb)>çerezler kısmına girin orda yt olmalı.