4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 17 Aralık 2023 #11 The Victor dedi: Sigortalı var ama korkuyorum emekliliği yanar diye yine de kendi işimi kendim yapmak istiyorum da işte sigorta istiyorlar Genişletmek için tıkla... Söylediğim şeyi olduğu gibi söylüyorum aslında bu suç teşkil ediyor mu bilmiyorum. Mevzuata bakılması lazım.
The Victor dedi: Sigortalı var ama korkuyorum emekliliği yanar diye yine de kendi işimi kendim yapmak istiyorum da işte sigorta istiyorlar Genişletmek için tıkla... Söylediğim şeyi olduğu gibi söylüyorum aslında bu suç teşkil ediyor mu bilmiyorum. Mevzuata bakılması lazım.
Lorelie Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #12 494722 dedi: Tamam işte ailende emekli ya da sigortalı olan varsa hesabı onun üzerine açabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam bende bunu babamın üzerinden yapıcam herhangi bir sıkıntı çıkartır mı babamın emekliliğinden dolayı
494722 dedi: Tamam işte ailende emekli ya da sigortalı olan varsa hesabı onun üzerine açabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam bende bunu babamın üzerinden yapıcam herhangi bir sıkıntı çıkartır mı babamın emekliliğinden dolayı
L lastruling Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Co-Founder & General Manager & Lead Game Developer at Fround Interactive 28 Haziran 2024 #13 Lorelie dedi: hocam bende bunu babamın üzerinden yapıcam herhangi bir sıkıntı çıkartır mı babamın emekliliğinden dolayı Genişletmek için tıkla... Bireysel şirkette sorun olmuyor diye biliyorum bir muhasebeye sorman daha doğru olur.
Lorelie dedi: hocam bende bunu babamın üzerinden yapıcam herhangi bir sıkıntı çıkartır mı babamın emekliliğinden dolayı Genişletmek için tıkla... Bireysel şirkette sorun olmuyor diye biliyorum bir muhasebeye sorman daha doğru olur.