K koro3535 Ziyaretçi 6 Kasım 2013 #1 Merhaba, arkadaşlar Ben bir şunu merak ettim. Toplamda 10 video kadar paylaştım. Şimdi adsense ayarlarına bakınca böyle gözüküyor. Şimdi ben 9.10 tl mi kazandım yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Merhaba, arkadaşlar Ben bir şunu merak ettim. Toplamda 10 video kadar paylaştım. Şimdi adsense ayarlarına bakınca böyle gözüküyor. Şimdi ben 9.10 tl mi kazandım yardımcı olur musunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 6 Kasım 2013 #2 Bu kadar görüntüleme ile 9.10 TL kazanamazsınız.
K koro3535 Ziyaretçi 6 Kasım 2013 #3 Belirli bir para kazancı yok ama tamamen kendine özgü oldu mu baya veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2013