Çözüldü YouTube Aile üyeliği kaç kişilik?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar görselde mesela benim haricim de 4 kişi ile paylaştım premium, benimle birlikte sayıp hakkım bitmiş mi? yoksa 1 kişi daha ekleyebilir miyim? o kısmı anlayamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231020_204616_Google Play services.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 532
Çözüm
Toplam 6 kişi, bende aile paketi kullanıyorum evdeki herkes ekli hatta evde 2 tane TV var ikisine de bağlı hala 1 tane boşta birini ekleyebiliyorum.
Toplam 6 kişi, bende aile paketi kullanıyorum evdeki herkes ekli hatta evde 2 tane TV var ikisine de bağlı hala 1 tane boşta birini ekleyebiliyorum.

Çözüm
Merhaba hocam, aile paketi yıllık abonelik almanın yolu var mı? Örneğin normal bireysel için yıllık seçeneği var, onun gibi yıllık aile planı nasıl alabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…