YouTube algoritması bozuk olabilir mi?

Sence ne yapmalıyım başka içerik olarak bir de diyelim ki başka içerik yapacağım yeni kanal mı açayım bu kanalı mı değiştireyim.

Bu kanalda kal onun dışında oyun videosu ya da bildiğin bir şeyin rehberini yapabilirsin.

Bu kanalda kal onun dışında oyun videosu ya da bildiğin bir şeyin rehberini yapabilirsin.
valla ne yapıcam bilmiyorum acaba ne zaman kanal izlenir hayır ilk videonun 330 izlenip diğerlerinin izlenmemesi garip geliyor

Vallahi ne yapacağım bilmiyorum acaba ne zaman kanal izlenir hayır ilk videonun 330 izlenip diğerlerinin izlenmemesi garip geliyor.

Benim de öyle oldu ya 5. videom falan 1.5k izlendi sonrasındaki videolar yarısı kadar izlenmişti.
Çok takılmamak lazım yeni kanallarda buna bakmışsın bir anda 10k izlenme gelmiş.

Benim de öyle oldu ya 5. videom falan 1.5k izlendi sonrasındaki videolar yarısı kadar izlenmişti.
Çok takılmamak lazım yeni kanallarda buna bakmışsın bir anda 10k izlenme gelmiş.
ben o zaman böyle 1 2 hafta daha devam ediyim destek için biryerlere yazayım bakalım ne olucak

Sana önerim şu videolardan daha çok yeni yılan şeyleri paylaş mesela esen yenerler show var ya o adamın videolara bak oradan klip çıkar paylaş altada bir minecraft parkur videosu tamamdır. Tabi hemen patlamayi bekleme en en iyi ihtimalle 2 aya yüksek izlenmeye başlarsın.

Ya kanka zaten Aykut Elmas videoları yapıyorum belki başka kişileride yaparım ama izlenmemesi can sıkıcı.

Ya kanka zaten Aykut Elmas videoları yapıyorum belki başka kişileride yaparım ama izlenmemesi can sıkıcı.
Agam Aykut elmasın 10 sene önce çıkardığı vibe i paylaşırsan kimse izlemez onu zaten izleyen 200 300kez görmüştür onu sen gündemi takip et yeni çıkanları veya yeni sttigi seyleri

Agam Aykut elmasın 10 sene önce çıkardığı vibe i paylaşırsan kimse izlemez onu zaten izleyen 200 300kez görmüştür onu sen gündemi takip et yeni çıkanları veya yeni sttigi seyleri
kanka ama içerik bulamıyorum yapacak aklıma gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…