YouTube algoritması nasıl işliyor?

Redmre

Centipat
Daha fazla  
YT kanalım selam! Arkadaşlar, bundan 2 at önce YouTube'a başladım ilk başlar bayağı kötü idi ama azimle günlük Shorts paylaştım. İsteyen kanalı inceleyebilir...

Ama bir videom ihlal yedi ve artık video yükleyemiyorum. Resimlerde ihlal yazısı mevcud (son resim) yardım edin

Dosya Ekleri

• IMG_20240130_115801.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20240130_115709.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20240130_115956.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba Bilgisayardan veya tarayıcıdan Conectează-te – Conturi Google adresine girin. Hesabım menüsünden ''klasik içerik stüdyosuna geri dön'' e bas, videolar kısmına gir ve sana attığım ss gibi ihlal alan videolar teker teker gözükecektir. İhlal alan videolarla ilgili inceleme başlat butonuna basarak youtuba itiraz edebilirsin. Unutma eğer videon gerçekten sahte yere kaldırıldıysa inceleme başlat aksi taktirde doğrudan kanalın kapanabilir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-26 200610.png
    245 KB · Görüntüleme: 65
İzlenme sayın yüksek gibi herhangi bir illegal yol izledinmi izlenme satın almak gibi ?

İzlenme sayın yüksek gibi herhangi bir illegal yol izledinmi izlenme satın almak gibi?

Yok hocam no copyright commentary gameplay videoları çok izleniyor. Like dislike oranı kötü olduğu için like sayılarını devre dışı bırakmıştım like kısmında bu yüzden 0 gösteriyor

Walla benim hiç izlenmiyor videolarım varmı bi önerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…