S salihkars66 Hectopat Katılım 29 Mart 2013 Mesajlar 146 Yer Yozgat 2 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. İnternet Explorer ve Mozilla Firefox ta bu hatayı alıyorum. Chrome de sıkıntı yok. Sizce neden olabilir ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2014
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. İnternet Explorer ve Mozilla Firefox ta bu hatayı alıyorum. Chrome de sıkıntı yok. Sizce neden olabilir ?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 2 Aralık 2014 #2 Kullandığınız tarayıcıların geçmişini ve ön belleğini temizleyin. CCleaner kullanın. Ayrıca DNS ön belleğini de temizlemeniz iyi olacaktır. DNS Önbelleği Temizleme | DnsAyari.com CCleaner - Download Google Chrome: Tarama geçmişinizi silme - Chrome Yardım Mozilla Firefox: Önbellek nasıl temizlenir | Firefox Yardımı
Kullandığınız tarayıcıların geçmişini ve ön belleğini temizleyin. CCleaner kullanın. Ayrıca DNS ön belleğini de temizlemeniz iyi olacaktır. DNS Önbelleği Temizleme | DnsAyari.com CCleaner - Download Google Chrome: Tarama geçmişinizi silme - Chrome Yardım Mozilla Firefox: Önbellek nasıl temizlenir | Firefox Yardımı
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Aralık 2014 #3 FP kaynaklı bir problem var sanırım. İşletim sistemi 8 ya da 8.1 olsaydı IE'de de hata almayacaktınız yüksek ihtimalle. Chrome'de zaten yerleşik olarak Flash Player bulunuyor. FP eklentilerini ve yazılımını güncelleyin ilk olarak.
FP kaynaklı bir problem var sanırım. İşletim sistemi 8 ya da 8.1 olsaydı IE'de de hata almayacaktınız yüksek ihtimalle. Chrome'de zaten yerleşik olarak Flash Player bulunuyor. FP eklentilerini ve yazılımını güncelleyin ilk olarak.