Hayır, 1 kere yazmanız yeterlidir.Mesela ben açıklamaya anahtar kelime olarak "PUBG" yazdım. Bunu yapmak yerine 4-5 kere üst üste "PUBG" "PUBG" yazarsam daha çok izlenir miyim?
Ama VidIQ üçlenmiş kelime diyor o ne o zaman?Hayır aynı kelimeyi yazarak daha fazla izlenmezsiniz. Fakat farklı kelimeler yazarak kullanıcılara öneri olarak sunulabilir.
Açıkçası daha çok izlenecek olsan bile bence en doğrusu her bir sözcüğü küçük harf- büyük harf doğru yazmak. Çünkü düzgün yazarsan insanların saygınlığını kazanmanın yanı sıra kendin de daha "mutlu " hissedersin.Mesela ben açıklamaya anahtar kelime olarak "PUBG" yazdım. Bunu yapmak yerine 4-5 kere üst üste "PUBG" "PUBG" yazarsam daha çok izlenir miyim?
Yanlız PUBG diye moderatörler düzeltmiş ben ne yapabilirim?Açıkçası daha çok izlenecek olsan bile bence en doğrusu her bir sözcüğü küçük harf- büyük harf doğru yazmak. Çünkü düzgün yazarsan insanların saygınlığını kazanmanın yanı sıra kendin de daha "mutlu " hissedersin.
Anladım. Benim lafım zaten ona değil, keza doğru yazılışı "PUBG " olmalı yani moderatörler işini iyi yapıyorYanlız PUBG diye moderatörler düzeltmiş ben ne yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.