YouTube "arama geçmişiniz devre dışı" hatası

640935

Decapat

YouTube önceden beri önerileri iyileştirme adına arama geçmişini aç falan diyordu ama bu sefer bunu zorunlu mu yapmış anlamadım. Abone olduğum kanallardan gelen bildirimler dışında aramadığım sürece videolara bakamıyorum. Bu düzeltilecek mi yoksa YouTube böyle bir zorunluluk mu yapacak? (Android'de de durum aynı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarı güncelle dediniz mi?

Sanırım zorunluluk bu.

Google iyice işi çağrından çıkartıyor. Açmıyorum işte. İstediği kadar göstermesin öneri falan çokta umurumda. Daha iyi hatta abidik gubidik içerikleri görmeyeceğiz.

Google iyice işi çağrından çıkartıyor. Açmıyorum işte. İstediği kadar göstermesin öneri falan çokta umurumda. Daha iyi hatta abidik gubidik içerikleri görmeyeceğiz.
Google karşı kin var bende. Artık Youtube hariç hiç bir servisini kullanmıyorum.

Ayarı güncelle deyince zaten geçmişi aç seçeneği çıkıyor.
Anasayfayı kullanamıyorsunuz sadece. Arama yaparak kullanmaya devam edebilirsiniz gene.

Bilgisayar için belki bir eklentiyle falan halledilebilir ilerde ama şu anlık yok gibi.

Anasayfayı kullanamıyorsunuz sadece. Arama yaparak kullanmaya devam edebilirsiniz gene.

Bilgisayar için belki bir eklentiyle falan halledilebilir ileride ama şu anlık yok gibi.

Aramayla devam edebildiğimi belirtmiştim zaten ama Chrome eklentisini bir denerim.

Şuan herhangi bir çözümü yok, yeni güncellemeler ile göreceğiz.

Bildiğim kadarıyla geçmişi açmak zorunluluk haline geldi, açmadan video önerisinde bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…