plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 10 Nisan 2024 #11 laislabonita dedi: Arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut, eski arayüz tasarımına alışmıştık neden durduk yere böyle değşiklikler yapıyorlar yani hayatta her güzel giden şeye neden müdahale ediyorlar bunlar ruh hastaları mı anlamadım ki. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 gün sonra eski haline döndü bende sizde de öyle olur umarım.
laislabonita dedi: Arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut, eski arayüz tasarımına alışmıştık neden durduk yere böyle değşiklikler yapıyorlar yani hayatta her güzel giden şeye neden müdahale ediyorlar bunlar ruh hastaları mı anlamadım ki. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 gün sonra eski haline döndü bende sizde de öyle olur umarım.
V VulKun1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #12 Aynı durum bende de var ve aşağı da kaydırma çubuğu da var. Videoları tam ekrana alınca bile gitmiyor. Ne yapmak lazım bilemedim.
Aynı durum bende de var ve aşağı da kaydırma çubuğu da var. Videoları tam ekrana alınca bile gitmiyor. Ne yapmak lazım bilemedim.
61924 Megapat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 516 Çözümler 4 28 Mayıs 2024 #13 Bu sorunu uygulama kurmadan çözebilen var mı? Seri videolar izleyince kenarda sıraya ekleyip izliyordum. Şimdi tekrar aratmak zorunda kalıyorum.
Bu sorunu uygulama kurmadan çözebilen var mı? Seri videolar izleyince kenarda sıraya ekleyip izliyordum. Şimdi tekrar aratmak zorunda kalıyorum.