Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Dostlar selam, YT arayüzü değişti ve video izlerken böyle saçma bir ekran yapmışlar bunu eski haline alamıyor muyum? İğrenç bir arayüz.
Dostlar selam, YT arayüzü değişti ve video izlerken böyle saçma bir ekran yapmışlar bunu eski haline alamıyor muyum? İğrenç bir arayüz.
T The Dark Rische Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 10 Nisan 2024 #2 Zerolite dedi: Dostlar selam, YT arayüzü değişti ve video izlerken böyle saçma bir ekran yapmışlar bunu eski haline alamıyor muyum? İğrenç bir arayüz. Eki Görüntüle 2128423 Genişletmek için tıkla... Döndürebildin mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an
Zerolite dedi: Dostlar selam, YT arayüzü değişti ve video izlerken böyle saçma bir ekran yapmışlar bunu eski haline alamıyor muyum? İğrenç bir arayüz. Eki Görüntüle 2128423 Genişletmek için tıkla... Döndürebildin mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #3 The Dark Rische dedi: Döndürebildin mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzeldi.
The Dark Rische dedi: Döndürebildin mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzeldi.
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #4 The Dark Rische dedi: Döndürebildin mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an Genişletmek için tıkla... Rehber: Youtube'da değişen yorumlar ve önerilen videoların yeri nasıl geri getirilir? Ben burada anlatılanlarla hemen hemen eski haline döndürdüm hocam.
The Dark Rische dedi: Döndürebildin mi? Bende aynı sorunu yaşıyorum şu an Genişletmek için tıkla... Rehber: Youtube'da değişen yorumlar ve önerilen videoların yeri nasıl geri getirilir? Ben burada anlatılanlarla hemen hemen eski haline döndürdüm hocam.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.680 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #5 Kaday Tegin dedi: Rehber: Youtube'da değişen yorumlar ve önerilen videoların yeri nasıl geri getirilir? Ben burada anlatılanlarla hemen hemen eski haline döndürdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler benim için işe yaradı.
Kaday Tegin dedi: Rehber: Youtube'da değişen yorumlar ve önerilen videoların yeri nasıl geri getirilir? Ben burada anlatılanlarla hemen hemen eski haline döndürdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler benim için işe yaradı.