Çözüldü YouTube arayüzü farklı görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BedelsizASKER

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Nizamiye
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce Chrome üzerinden YouTube girdim, böyle gözüküyor. Sizde de böyle mi? Üstelik donuyor video ayrıca çok yavaş.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    387,2 KB · Görüntüleme: 1.568
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mobile sitesine girmişsiniz URL'deki "m.youtube.com" kısmını "youtube.com" yapınız.

Dostum sağ ol düzelti geçmişi temizlemek yetti.

Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde.

Tamam dostum hemen yapıyorum.
Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde.

İki saattir arıyorum konu başlığı olarak açmışım rapor gönderdim soru başlığı altında yayınlansın çözüldü olarak yapacağım dostum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…