BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar az önce Chrome üzerinden YouTube girdim, böyle gözüküyor. Sizde de böyle mi? Üstelik donuyor video ayrıca çok yavaş. Dosya Ekleri Adsız.jpg 387,2 KB · Görüntüleme: 1.568 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2021
Arkadaşlar az önce Chrome üzerinden YouTube girdim, böyle gözüküyor. Sizde de böyle mi? Üstelik donuyor video ayrıca çok yavaş.
Çözüm Jotariel 17 Şubat 2021 BedelsizASKER dedi: Yok dostum onu bende fark etmiştim olmuyor yine aynı şekil. Chrome da böyle Microsoft da böyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Chrome geçmişini ve çerezlerini temizlemeyi deneyiniz.
BedelsizASKER dedi: Yok dostum onu bende fark etmiştim olmuyor yine aynı şekil. Chrome da böyle Microsoft da böyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Chrome geçmişini ve çerezlerini temizlemeyi deneyiniz.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 17 Şubat 2021 #2 URL'deki "m." kısmını silmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Şubat 2021 #3 Hocam mobile sitesine girmişsiniz URL'deki "m.youtube.com" kısmını "youtube.com" yapınız. Artı 0 Eksi
KS KS BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #4 Vavien. dedi: URL'deki "m." kısmını silmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok dostum onu bende fark etmiştim olmuyor yine aynı şekil. Jotariel dedi: Hocam Mobile sitesine girmişsiniz URL'deki "m.youtube.com" kısmını "youtube.com" yapınız. Genişletmek için tıkla... Chrome da böyle Microsoft da böyle olmuyor. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: URL'deki "m." kısmını silmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok dostum onu bende fark etmiştim olmuyor yine aynı şekil. Jotariel dedi: Hocam Mobile sitesine girmişsiniz URL'deki "m.youtube.com" kısmını "youtube.com" yapınız. Genişletmek için tıkla... Chrome da böyle Microsoft da böyle olmuyor.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Şubat 2021 #5 BedelsizASKER dedi: Yok dostum onu bende fark etmiştim olmuyor yine aynı şekil. Chrome da böyle Microsoft da böyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Chrome geçmişini ve çerezlerini temizlemeyi deneyiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
BedelsizASKER dedi: Yok dostum onu bende fark etmiştim olmuyor yine aynı şekil. Chrome da böyle Microsoft da böyle olmuyor. Genişletmek için tıkla... Chrome geçmişini ve çerezlerini temizlemeyi deneyiniz.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Şubat 2021 #6 BedelsizASKER dedi: Arkadaşlar az önce Chrome üzerinden YouTube girdim, böyle gözüküyor. Sizde de böyle mi? Üstelik donuyor video ayrıca çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Bendede olmuştu bu bir kez. Youtube yi 1 saat açmamıştım düzelmişti. Bug oldu galiba sizde de aynısı olmuş ama siz 1 saat beklemeye bilirsiniz. Artı 0 Eksi
BedelsizASKER dedi: Arkadaşlar az önce Chrome üzerinden YouTube girdim, böyle gözüküyor. Sizde de böyle mi? Üstelik donuyor video ayrıca çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Bendede olmuştu bu bir kez. Youtube yi 1 saat açmamıştım düzelmişti. Bug oldu galiba sizde de aynısı olmuş ama siz 1 saat beklemeye bilirsiniz.
KS KS BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #7 Jotariel dedi: Chrome geçmişini ve çerezlerini temizlemeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum sağ ol düzeldi geçmişi temizlemek yetti. Artı 0 Eksi
Jotariel dedi: Chrome geçmişini ve çerezlerini temizlemeyi deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Dostum sağ ol düzeldi geçmişi temizlemek yetti.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 17 Şubat 2021 #8 BedelsizASKER dedi: Dostum sağ ol düzeldi geçmişi temizlemek yetti. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde. Artı 0 Eksi
BedelsizASKER dedi: Dostum sağ ol düzeldi geçmişi temizlemek yetti. Genişletmek için tıkla... Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde.
KS KS BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #9 BedelsizASKER dedi: Dostum sağ ol düzelti geçmişi temizlemek yetti. Genişletmek için tıkla... Jotariel dedi: Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum hemen yapıyorum. Jotariel dedi: Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Jotariel dedi: Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde. Genişletmek için tıkla... İki saattir arıyorum konu başlığı olarak açmışım rapor gönderdim soru başlığı altında yayınlansın çözüldü olarak yapacağım dostum. Son düzenleme: 17 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
BedelsizASKER dedi: Dostum sağ ol düzelti geçmişi temizlemek yetti. Genişletmek için tıkla... Jotariel dedi: Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum hemen yapıyorum. Jotariel dedi: Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Jotariel dedi: Rica ederim çözümü bulduysanız işaretlerseniz konu çözüldü olarak gözükecektir ileride aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda halledebilir bu şekilde. Genişletmek için tıkla... İki saattir arıyorum konu başlığı olarak açmışım rapor gönderdim soru başlığı altında yayınlansın çözüldü olarak yapacağım dostum.
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 7 Mayıs 2021 #10 Ek olarak bu sorunlar, UserAgent nedeniyle de olabiliyor. Örneğin Android yaparsanız, Youtube böyle olabiliyor. Eklemek istedim. Artı 0 Eksi
Ek olarak bu sorunlar, UserAgent nedeniyle de olabiliyor. Örneğin Android yaparsanız, Youtube böyle olabiliyor. Eklemek istedim.